Skip to main content

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2016 v Mϋnchnu (4.-6. oktober 2016)

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Rok prijave: Rok za prijavo je petek, 8. julij 2016, do 10. ure.

Predmet povabila:

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2016 v Mϋnchnu.

Zakaj EXPO REAL?

  • Poteka že od leta 1998,
  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije,
  •  Na 64.000 kvadratnih metrih oz. v šestih sejemskih halah se bo predstavljajo preko 1.700 razstavljavcev,
  • Sejem v povprečju obišče 37.000 udeležencev iz 74 držav in 1.000 predstavnikov medijev,
  • Tekom sejma se bo odvijal bogat konferenčni program s 400 uglednimi govorci.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2016 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženja investicijskih projektov. SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupil razstavni prostor in ga opremil ter kril stroške (vsaj) ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev izbrala 7 (sedem) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo SPIRIT SLOVENIJA zagotovil možnost skupinskega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EXPO REAL 2016.

Rok za oddajo prijav:

Prijave morajo prispeti na SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, najkasneje do petka, 8. julija 2016, do 10. ure.

Dodatne informacije:

Morebitna vprašanja v zvezi z javnim povabilom lahko pošljete do vključno, 30. junija 2016, in sicer po elektronski pošti na naslov: invest@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Javno povabilo

Obrazci