Skip to main content

SPIRIT Slovenija s podjetji prvič na sejmu navtične industrije na Floridi

| PR

Slovenski ponudniki izdelkov in storitev za navtično industrijo s svojimi inovativnimi in visoko kakovostnimi rešitvami sodijo v sam svetovni vrh, o čemer pričajo tudi številna mednarodna priznanja in nagrade. Na slovenskem nacionalnem paviljonu na sejmu IBEX, ki bo med 1. in 3. oktobrom 2019 potekal v Tampi na Floridi, bo svoje inovativne rešitve skupaj prvič predstavljalo devet podjetij iz sektorja slovenske navtične industrije: GS d. o. o., IRM d. o. o., LXNAV d. o. o., P TEAM d. o. o., ROTO d. o. o., Sandiline d. o. o., Sentinel LABS d. o. o., Simarine d. o. o. in Spinaker d. o. o.

Mednarodni sejem IBEX, ki bo letos potekal že 29ič po vrsti,  predstavlja poslovno platformo za vsa podjetja, ki želijo vstopiti na trg rekreativne navtične industrije v ZDA. Organizatorji letos napovedujejo več kot 700 razstavljavcev iz 24 različnih držav, pet nacionalnih paviljonov, med katerimi je tudi slovenski, številne obogatene spremljevalne dogodke, konference, seminarje in poslovna srečanja. Sejem ponuja odlično priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov in tehnologij, vstop v sistem dobaviteljev OEM za navtično industrijo, krepitev in vzpostavitev novih poslovnih stikov ter spoznavanje novih trendov v navtični industriji. Lani se je sejma udeležilo 4300 obiskovalcev, med katerimi so prevladovali obiskovalci iz ZDA, Kanade in Avstralije. Več informacij o sejmu je na spletni strani: https://www.ibexshow.com/

Sejem IBEX 2018 na Floridi (Arhiv www.ibexshow.com)

SPIRIT Slovenija skupinsko predstavitev na tem sejmu organizira prvič. Maja letos je objavil javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na tem ameriškem sejmu. Tako se bo na skupnem razstavnem prostoru pod okriljem agencije, na 81 m2 razstavne površine, predstavilo devet podjetij iz sektorja slovenske navtične industrije. Sicer pa je agencija skupaj s podjetji iz navtične industrije že šest let prisotna na sejmu METS v Amsterdamu, ki velja za največji in najpomembnejši sejem za navtično opremo in opremo marin na svetu.

******

Na podlagi zbranih predlogov, ki so jih posredovala podjetja, bo SPIRIT Slovenija do konca leta objavil seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini, ki jih bo izvajal v letu 2020. Agencija v celoti organizira skupinsko predstavitev na sejmu v tujini, se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora ter krije stroške neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa razstavljavcev v katalog. Obenem pa podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici.

******

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, T: 01 589 18 75, M: 041 867 975, E: lidija.vinkovic@spiritslovenia.si