Skip to main content

SPIRIT Slovenija tudi letos na največjem investicijsko-nepremičninskem sejmu MIPIM 2018 v Cannesu

| PR

Javna agencija SPIRIT Slovenija se tudi v letošnjem letu aktivno udeležuje mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma MIPIM, ki bo med 13. in 16. marcem 2018 potekal v francoskem Cannesu. Skupaj z Mestno občino Ljubljana bo na svojem razstavnem prostoru pod sloganom Slovenia. Green. Creative. Smart. predstavljala Slovenijo kot primerno lokacijo za tuje neposredne investicije in 14 zanimivih investicijskih priložnosti.

Sejem MIPIM velja za največje mednarodno nepremičninsko stičišče tako podjetij in agencij, ki ponujajo različne investicijske projekte, kot tudi potencialnih investitorjev, ki iščejo nove priložnosti. Sejem, ki velja za enega največjih mednarodnih sejmov nepremičnin na svetu, bo letos potekal že 28. leto zapored, zato je dobra priložnost za seznanitev s trendi, ki trenutno vladajo na investicijskem področju, pregled razpoložljivih projektov ter pogovore z investitorji in svetovalci s področja investicij. V ospredju letošnjega sejma bo trajnostni razvoj, v tem času je napovedanih več kot 100 različnih seminarjev, konferenc in ostalih dogodkov. Letos je napovedano, da se bo na več kot  20.000 m2 razstavnih površin predstavilo več kot 3.100 razstavljavcev iz 100 dežel, ki naj bi privabili najmanj 24.200 obiskovalcev, od tega najmanj 5000 investitorjev.

SPIRIT Slovenija tudi letos na največjem investicijsko-nepremičninskem sejmu MIPIM 2018 v Cannesu

Za SPIRIT Slovenija je MIPIM velika priložnost, da potencialnim investitorjem predstavi slovensko investicijsko okolje ter tudi konkretne investicijske projekte v Sloveniji. Na razstavnem prostoru se skupaj predstavljata SPIRIT Slovenija in Mestna občina Ljubljana. Letošnja predstavitev bo temeljila na sloganu Slovenia. Green. Creative. Smart.. Predstavljeni bodo investicijski nepremičninski projekti MOL, ki jih občina izvaja preko javnih naročil, ter šest nepremičninskih projektov DUTB in dva projekta NLB ter še en nepremičninski projekt, ki je investicija v inovativne rešitve na področju upravljanja nepremičnin.

Javna agencija SPIRIT Slovenija tudi v letu 2018 nadaljuje z aktivno udeležbo na mednarodnih investicijsko nepremičninskih sejmih v tujini. Tako poleg predstavitve na MIPIM načrtuje še nastop na sejmu Expo Real v Münchnu in CIFIT v Xiamnu na Kitajskem.

Fotografija: Uspešna predstavitev slovenskih investicijskih projektov pod sloganom Invest Slovenia - Green. Creative. Smart.na sejmu MIPIM 2018 v Cannesu. Foto: arhiv SPIRIT Slovenija/HS

******

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, T: 01 589 18 75, M: 041 867 975, E: lidija.vinkovic@spiritslovenia.si