Skip to main content

Priložnost za vstop v nabavno verigo avtomobilskega koncerna Hyundai

| PR

SPIRIT Slovenija tudi v letošnjem letu nadaljuje z uspešnimi predstavitvami različnih sektorjev v okviru tako imenovanih Dnevov dobaviteljev. Pred kratkim je objavil poziv za slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja, ki jih zanima vstop v nabavno verigo Hyundai/ Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) oziroma okrepitev sodelovanja z enim vodilnih proizvajalcev vozil na svetu, naj do 8. marca 2018 izrazijo svoj interes.

Predvidoma konec marca ali na začetku aprila bo agencija skupaj s Hyundai/ HMMC organizirala dogodek »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier's Day)« v Sloveniji ter predstavitve izbranih slovenskih podjetij in njihovih izdelkov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci tega avtomobilskega koncerna.Ta želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji, in sicer z izdelki  na tej povezavi. V skladu s svojo nabavno politiko iščejo potencialne dobavitelje, ki lahko ponudijo visoko kakovostne izdelke ter imajo pridobljene pomembnejše certifikate za avtomobilsko industrijo (npr. ISO/ TS 16949 ali IATF, itd.) in so že globalni dobavitelj z lokalno proizvodnjo v Sloveniji ali pa lokalni dobavitelj, ki sodeluje z OEM (in je pri tem izkušen dobavitelj).

SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana podjetja, naj do 8. marca 2018 potrdijo svoj interes z e-prijavnico in priloženim vprašalnikom ter si s tem zagotovijo možnost predstavitve podjetja in izdelkov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci Hyundai/HMMC. Na osnovi prejetih vprašalnikov in predstavitev bo koncern izbral slovenska podjetja, ki bodo imela priložnost predstavitve na dogodku »Dan slovenskih dobaviteljev«. Izbrana podjetja bodo informacijo o načinu in terminu predstavitve izvedela naknadno. 

*****

Po vrsti uspešno izvedenih predstavitev slovenske avtomobilske in živilsko predelovalne industrije SPIRIT Slovenija kot ključna agencija na področju internacionalizacije slovenskih podjetij tudi letos nadaljuje s predstavitvami različnih sektorjev v okviru tako imenovanih Dnevov dobaviteljev oziroma sektorskih predstavitev in B2B dogodkov. Namen teh predstavitev je poleg večje gospodarske prepoznavnosti Slovenije pomagati pri povečanju prepoznavnosti slovenskih podjetij in njihovih izdelkov ter jim s tem olajšati vstop na tuje trge.

******

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, T: 01 589 18 75, M: 041 867 975