Skip to main content

Slovenska podjetja so se uspešno predstavila nemškim nabavnikom

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Na 54. BME simpoziju nabave in logistike v Berlinu, ki se je zaključil pred nekaj dnevi se je nemškim nabavnikom pod okriljem SPIRIT Slovenija s svojimi izdelki in storitvami predstavilo tudi 15 slovenskih podjetij iz strojne, avtomobilske, kovinsko-predelovalne in elektrotehnične industrije.

Veleposlanik Franci But, namestnica direktorice SPIRIT Slovenija, mag. Karin Žvokelj in mag. Danijel Gostenčnik z AHK s predstavniki slovenskih podjetij na 54. BME simpoziju nabave in logistike v Berlinu.

BME je nemško zvezno združenje za management dobavnih verig, nabavo in logistiko. Dogodek velja za enega največjih srečanj nabavnikov v Evropi, zato predstavlja odlično priložnost za slovenske dobavitelje za sklepanje novih poslovnih stikov in poslov neposredno z nemškimi nabavniki. Namenjen je tudi izmenjavi strokovnih pogledov o novih trendih in preseku stanja nabavnega sektorja nemškega gospodarstva, ki je eden od glavnih motorjev globalnih vrednostnih verig. Vsako leto se ga udeleži okoli 2000 udeležencev, odločevalcev nakupnih procesov iz nemških podjetij. Tudi letos so se dogodka udeležili predstavniki podjetij kot so Bosch Rexroth AG, RWE Power AG, SEG Automotive GmbH, Siemens AG in Thyssenkrupp AG.

Več