Skip to main content

Čez nekaj dni bo znan ITM izvoznik leta 2019

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija prihodnji teden pripravlja zaključno prireditev mednarodnega izobraževalnega programa Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ (ITM). Na dogodku, ki bo v ponedeljek, 11. novembra 2019, ob 18.30, v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani, bodo podeljene diplome letošnji generaciji slušateljev enega najboljših izobraževalnih programov za mednarodno poslovanje v EU, razglašen pa bo tudi ITM Izvoznik leta 2019, izbran med udeleženci prvih generacij omenjenega programa.

Podelitev diplom slušateljem programa Vodenje mednarodnega poslovanja ITM leta 2018. Foto: arhiv SPIRIT Slovenija/STA

Dogodek je namenjen letošnjim diplomantom, udeležencem izobraževalnega programa prejšnjih let ter podjetjem in posameznikom, ki bi radi pridobili ustrezno znanje za vstop in širitev poslovanja na tuje trge in jih zanima udeležba v programu ITM 2020.

Izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ velja za enega najučinkovitejših mednarodnih izobraževalnih programov s področja mednarodne trgovine v Evropski uniji in se v mednarodnem okolju izvaja že od leta 2006. Od samih začetkov pri izvedbi programa sodeluje tudi SPIRIT Slovenija, ki letno krije večino stroškov udeležbe 15 slovenskim podjetjem. Lastniki koncepta ITM program nenehno nadgrajujejo in prilagajajo potrebam udeležencev, tudi v sodelovanju z agencijo. V 12 letih izvajanja je program uspešno zaključilo več kot 1600 slušateljev v 27 državah, od tega največ na Švedskem in v Sloveniji.

Več