Skip to main content

Uspešna predstavitev slovenskih investicijskih projektov nemški poslovni javnosti

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

V Münchnu se danes zaključuje največji evropski investicijsko-nepremičninski sejem EXPO REAL 2019, na katerem je SPIRIT Slovenija na svojem razstavnem prostoru v osrednji hali B2 skupaj s sorazstavljavci tujim investitorjem uspešno predstavljala različne investicijske priložnosti v Sloveniji. Ti so bili z izraženim zanimanjem tujih vlagateljev nad njihovimi projekti zelo zadovoljni, prisotnost na sejmu pa je po njihovem mnenju nujna tako z vidika promocije kot tudi vidika ohranjanja in vzpostavljanja stikov z obstoječimi in novimi poslovnimi partnerji.

SPIRIT Slovenija na sejmu Expo Real 2019 privablja tuje investitorje

SPIRIT Slovenija je februarja objavila javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupno sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2019. Tako so na 88 kvadratnih metrih prenovljenega slovenskega razstavnega prostora v hali B2 med 7. in 9. oktobrom 2019 svoje investicijske projekte predstavili konzorcij razvojnih agencij vzhodne Slovenije (Mariborska razvojna agencija, Razvojni center Murska Sobota, Razvojni center Novo mesto d. o. o. in RRA Koroška), Razvojna agencija ROD Ajdovščina in DUTB d. d.

Letos je agencija z vizualno prenovljenim razstavnim prostorom uspešno predstavila investicijske priložnosti v Sloveniji. Za enotnejšo predstavitev je izdala skupni katalog investicijskih projektov in nekatere izpostavila tudi v digitalni aplikaciji, ki je bila na voljo obiskovalcem razstavnega prostora. Ker na nepremičninsko industrijo vse bolj vpliva digitalizacija, je tovrstna predstavitev projektov, ki je sledila tudi komunikacijski kampanji za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini Green. Creative. Smart, vzbudila precej zanimanja potencialnih investitorjev.

Več