Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi na Slovensko-jordanski poslovni forum

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

V Sloveniji se bo prihodnji teden mudila 22-članska delegacija jordanskih gospodarstvenikov. Ob tej priložnosti Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravlja Slovensko-jordanski poslovni forum z individualnimi pogovori med podjetji obeh držav. Dogodek bo potekal v ponedeljek, 7. oktobra 2019, med 14. in 17. uro, v Stekleni dvorani Grand Hotela Union v Ljubljani.

Državi tradicionalno dobro sodelujeta na različnih področjih družbenega in gospodarskega življenja, zato obisk predstavlja podlago za nadaljevanje medsebojnega poslovanja in investicij. V 22-članski jordanski gospodarski delegaciji, ki bo v Sloveniji med 7. in 9. oktobrom 2019, bodo predstavniki podjetij različnih dejavnosti: obramba, varnost in letalstvo, gospodinjski aparati, prehrambna in kozmetična industrija, pametne rešitve v energetiki, gradbeni materiali in oprema in zdraviliški turizem. Na poslovnem forumu bosta podrobno predstavljeni poslovni okolji obeh držav, vključno s poslovnimi priložnostmi in možnosti skupnih sodelovanj, sledila pa bodo poslovna srečanja med slovenskimi in jordanskimi podjetji. Slovenska podjetja, ki jih zanima poslovanje z Jordanijo, se lahko na poslovni forum in individualne pogovore z jordanskimi podjetji prijavijo do vključno 6. 10. 2019.

Obisk jordanske delegacije v Sloveniji in poslovni forum SPIRIT Slovenija pripravlja skupaj s partnersko organizacijo Jordan Europe Business Association (JEBA).