Skip to main content

Še nekaj dni do seminarja kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravlja brezplačni seminar za slovenska podjetja z naslovom Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg. Dogodek bo v sredo, 17. aprila 2019, med 10. in 13. uro v veliki okrogli dvorani na Generalnem sekretariatu Vlade RS na Gregorčičevi 20 v Ljubljani.

Sankt Peterburg velja za drugo največje in drugo najbolj razvito mesto v Ruski federaciji. Ima status mesta zveznega pomena in je tudi upravno središče Severozahodnega zveznega okrožja, ki poleg samega mesta zajema še deset regij Ruske federacije. Leningrajska regija obsega območje okoli Sankt Peterburga in sodi v zgornjo četrtino najrazvitejših ruskih regij.

Dogodek 17. aprila 2019 predstavlja predhodnico gospodarske delegacije v Sankt Peterburg in Leningrajsko regijo, ki jo pripravlja agencija. V času delegacije se bodo podjetja udeležila mednarodnega gospodarskega foruma v Sankt Peterburgu (SPIEF), ki bo potekal med 6. in 8. junijem 2019 ter velja za enega največjih gospodarskih dogodkov v Rusiji, na katerem se srečajo pomembni ruski in globalni akterji.

Na seminarju bodo predstavljene poslovne priložnosti in gospodarstvo v Sankt Peterburgu in Leningrajski regiji, pomen dogodka SPIEF, o primerih dobre prakse pri poslovanju s tem delom Rusije pa bodo spregovorili tudi predstavniki podjetij Seven Refractories, d. o. o., iz Divače, Iskratel, d. o. o., iz Kranja, in Bosio, d. o. o., iz Celja.

SPIRIT Slovenija seminar organizira skupaj z administracijo vlade regije Leningrad in mesta St. Peterburg v Ruski federaciji.

Program dogodka

OBVESTILO

Obveščamo vas, da bomo izvedbo Seminarja »Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg« zaradi odpovedi ruske delegacije izvajali v kasnejšem terminu. O novem terminu vas bomo pravočasno obvestili.