Skip to main content

SPIRIT Slovenija tudi letos na sejmu Arab Health 2019 v Dubaju

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že drugič organizira skupinsko sejemsko predstavitev slovenskih podjetij na sejmu Arab Health 2019, ki bo med 28. in 31. januarjem 2019 potekal v Dubaju v Združenih arabskih emiratih. Dogodek velja za največji specializirani sejem medicinske opreme in pripomočkov, zdravil, zdravstvene oskrbe in storitev na arabskem polotoku.

 

V letu 2018 se je na sejmu Arab Health predstavilo 4.176 razstavljavcev iz 66 držav, med njimi tudi sedem slovenskih pod okriljem SPIRIT Slovenija. Vir: www.arabhealthonline.com

Arab Health, sejem s 44-letno tradicijo, predstavlja vodilno poslovno platformo zdravstvene oskrbe in nege na Bližnjem Vzhodu, njegov poglavitni namen pa je povezovanje proizvajalcev in ponudnikov zdravstvenih storitev z zdravstvenimi klinikami, dobavitelji in distributerji v tej regiji. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 4.176 razstavljavcev iz 66 držav, med njimi pod okriljem agencije tudi sedem slovenskih, obiskalo pa ga je 78.000 obiskovalcev, letos pa organizatorji pričakujejo več kot 4.150 razstavljavcev iz več kot 66 držav. Med osrednjimi temami letošnjega sejma bodo inovativne izdelki in rešitve v tej panogi ter izzivi in vloga digitalne transformacije v zdravstveni oskrbi. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.arabhealthonline.com.

Pod okriljem SPIRIT Slovenija se bo na skupnem razstavnem prostoru velikosti 72 m2 predstavilo pet slovenskih podjetij, ki so se odzvala povabilu agencije za predstavitev na sejmu: Eurotronik Kranj, d. o. o., Iskra Medical d. o. o., Kinestica, d. o. o., Koval, d. o. o. in Mesi, d. o. o. Slovenska podjetja udeležbo na sejmu vidijo kot dobro priložnost za predstavitev svojih izdelkov in storitev, navezovanje poslovnih stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji, obenem pa kot možnost pregleda najnovejših izdelkov in inovativnih tehnologij s področja zdravstvene oskrbe in trendov na tem področju.

Več