Skip to main content

SPIRIT Slovenija predstavlja slovensko gospodarstvo in investicijske priložnosti na World Business Forum 2018

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

World Business Forum WOBI 2018 tudi letos gosti svetovno priznane voditelje in strokovnjake uspešnih mednarodnih korporacij, raziskovalnih inštitutov, univerz in drugih institucij. Tudi letos na dvodnevnem dogodku, ki vsako leto privabi več kot 2.800 posameznikov, ki jim je skupna strast do posla in novih znanj, SPIRIT Slovenija na svojem razstavnem prostoru predstavlja slovensko poslovno in investicijsko okolje.

Tudi letos na dvodnevnem dogodku, ki vsako leto privabi več kot 2.800 posameznikov, ki jim je skupna strast do posla in novih znanj, SPIRIT Slovenija na svojem razstavnem prostoru predstavlja slovensko poslovno in investicijsko okolje.

World Business Forum letos praznuje 15 let delovanja, v katerih je njegovim snovalcem  z najbolj vplivnimi poslovnimi misleci uspelo predstaviti najnovejše ideje na področju vodenja, s čimer so pripomogli k rasti in razvoju številnih voditeljev in njihovih organizacij. Tudi letos je dogodek privabil več kot 2.800 vodstvenih kadrov in več kot 500 podjetij iz 15 držav. Svetovno vplivne osebnosti – direktorji, podjetniki, inovatorji, športniki in drugi vplivni posamezniki - udeležencem predstavljajo najnovejša znanja, trende in izkušnje s področij vodenja, upravljanja, strategij, čustvene inteligence, kreativnosti, inovativnosti in marketinga.

Več