Skip to main content

GenePlanet letošnji prejemnik naziva ITM Izvoznik leta 2018

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Mednarodni izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ (ITM), ki poteka pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija je z včerajšnjo svečano podelitvijo diplom uspešno zaključila že enajsta generacija slušateljev. Na dogodku je bil že peto leto zapored simbolično nagrajen tudi ITM Izvoznik leta 2018, GenePlanet, d. o. o., ki je bil izbran med udeleženci preteklih generacij programa ITM.

Mednarodni izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ (ITM), ki poteka pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija je z včerajšnjo svečano podelitvijo diplom uspešno zaključila že enajsta generacija slušateljev.

Zbrane je uvodoma pozdravila Irena Meterc, vodja sektorja za internacionalizacijo na SPIRIT Slovenija, ki je poudarila, da agencija slovenskim podjetjem že več kot deset let ponuja mednarodni program izobraževanja s priznanimi tujimi strokovnjaki. V vseh teh letih se je več kot 150 podjetij odločilo, da v program vključijo svoje mlade talente in s tem tudi podjetju postavijo trdne temelje pri vstopanju na globalne trge. »Veseli nas, da je vse več podjetij, ki verjamejo, da je vlaganje v znanje in kompetence zaposlenih ključnega pomena. S tem postavljajo trdne temelje in si odpirajo pot v stabilno vstopanje na tuje trge.”

Več