Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi podjetja na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji v okviru dogodka Matching Day 2018. Ta bo potekal v soboto, 24. marca 2018, v Corno di Rosazzo v Italiji, podjetja se lahko prijavijo do vključno 15. marca 2018.

Tokratni dogodek “Matching Day” je že deseti po vrsti in predstavlja najpomembnejše B2B (business to business) srečanje v Furlaniji-Julijski krajini. Glavni organizator Confartigianato iz Vidma pričakuje okoli 100 podjetij iz severovzhodne Italijeter sosednjih držav. Dogodek je namenjen podjetjem iz vseh sektorjev, večji poudarek bo na

  • gradbeništvu (gradnja objektov, stavbno pohištvo, dobava materialov)
  • inštalacijah (elektro, toplotne in tehnološke inštalacije, domotika in pametne hiše)
  • pohištvu (notranja oprema, dizajn)
  • elektroniki
  • razvoju programskih storitev in IKT (programerstvo, razvoj naprednih spletnih strani, e-trgovina, idr.)

Za sodelujoča podjetja bo organiziranih do 20 (minimalno 12) kratkih individualnih sestankov (B2B).Vsako prijavljeno podjetje bo preko on-line platforme vpisalo svoj profil in izbralo podjetja, s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik B2B pogovorov. Udeležencem bodo za pogovore na voljo tudi partnerji dogodka ter predstavniki Združenja agentov.

Vsa zainteresirana podjetja lahko interes za udeležbo potrdijo najkasneje do 15. marca 2018, in sicer tako, da izpolnijo elektronsko prijavnico na http://www.matchingday.it/it/prossimi-eventi/matchingday-udine-2018Za slovenska podjetja kotizacijo krije SPIRIT Slovenija, zato je udeležba na dogodku zanje brezplačna.

Lokacija dogodka:Corno di Rosazzo, v vili Nachini-Cabassi od 9.30 do 17.30 ure (naslov: Piazza XXVII Maggio, Italija).

Uradna spletna stran dogodka: www.matchingday.it

Več informacij o dogodku: Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si

SPIRIT Slovenija dogodek pripravlja z skupaj znajštevilnejšo podjetniško organizacijo v Deželi Furlanija Julijska Krajina, Confartigianato-Imprese iz Vidma, Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem-SDGZ, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ter Gospodarsko zbornico Slovenije.

******