Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi k vpisu v izobraževanje za mednarodno poslovanje ITM 2018 novo generacijo izvoznih managerjev

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi k vpisu novo generacijo mednarodnega izobraževalnega programa 'Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management (ITM)'. Prijava v program je možna do 21. marca 2018.

Mednarodni izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ je leta 2017 uspešno zaključilo 16 udeležencev desete generacije slušateljev. Foto: STA/Nebojša Tejić

Program ITM velja za enega najučinkovitejših mednarodnih izobraževalnih programov s področja izvoznega poslovanja v Evropski uniji. SPIRIT Slovenija v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation ter svetovno priznanimi strokovnjaki in svetovalci omenjeni program izvaja že od leta 2006. V tem času je program uspešno zaključilo že 131 zaposlenih v slovenskih malih in srednje velikih podjetjih.  Zadovoljstvo udeležencev je vsako leto izjemno.  Podjetja prvih štirih generacij kažejo odlične rezultate poslovanja v tujini - 35 podjetij je v treh do petih letih po udeležbi v programu ITM vstopilo na 63 novih tujih trgov in prihodke iz poslovanja na tujih trgih v povprečju povečalo za 40 odstotkov.

Program je namenjen mlajšim zaposlenim v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju mednarodnega poslovanja ter želijo aktivno pripomoči k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.

Več