Skip to main content

Uspešna predstavitev slovenskih podjetij na sejmu pohištvene industrije IMM Köln

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pred kratkim se je v nemškem v Kölnu na sejmu IMM, ki velja za enega največjih sejmov pohištvene industrije v Evropi, mednarodni poslovni javnosti predstavilo šest slovenskih podjetij. Ta svoj nastop ocenjujejo kot uspešen in menijo, da si z nastopom na tovrstnih sejmih utirajo nove poslovne poti, širijo prepoznavnost svojih blagovnih znamk in krepijo kredibilnost.

Uspešna predstavitev slovenskih podjetij na sejmu pohištvene industrije IMM Köln

SPIRIT Slovenija je na pobudo podjetij skupinski nastop na tem sejmu, ki je potekal med 15. in 21. januarjem 2018, organiziral prvič. Na 114 m2  velikem razstavnem prostoru se je predstavilo šest slovenskih podjetij, in sicer Ekotrade, d. o. o., Donar, d. o. o., Mizarstvo Bolčič, d. o. o., Telnet, d. o. o., 3OINK Jure Benčina, s. p in 3S design, d. o. o.

Sejem IMM je namenjen predstavitvi izdelkov s področja pohištvene industrije in sorodnih vsebin ter velja za enega vodilnih sejmov na svojem področju. V letu 2018 je sejem obiskalo več kot 125.000 obiskovalcev iz 138 držav,  ki so si ogledali ponudbo več kot 1200 razstavljavcev iz 50 držav. »V očeh strokovne in splošne javnosti je ta sejem izredno prestižen, zato je kontinuiran nastop na njem izjemno pomemben, saj pri poslovnih partnerjih in strankah vzbudi zaupanje ter potrjuje kakovost in kredibilnost slovenskih podjetji, ki jih za poslovanje na nemškem trgu nujno potrebujemo,” je prepričana Lana Strle iz podjetja 3Sdesign, d. o. o.

Več