Skip to main content

Uspešno končan zasavski podjetniški Meetup

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

V organizaciji RRA Zasavje in ob podpori Javne agencije SPIRIT Slovenija in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo se je v četrtek, 14. septembra 2017, v Trbovljah odvil že 8. zasavski podjetniški Meetup, na temo Družinsko podjetništvo od A do Ž.

 

Karolina Babič iz Združenja CAAP so.p. je uvodoma predstavila prenos podjetja na delavsko zadrugo oz. preoblikovanje podjetja v zadrugo, v nadaljevanju pa sta svojo zanimivo zgodbo družinskega podjetništva  delila Marija in Lojze Čop iz Gostilne Pr' Čop. Za vse, ki se dogodka niso mogli udeležiti, je predstavitev o prenosu podjetja na delavsko zadrugo na voljo na tej povezavi.

Naslednji Meetup bo predvidoma novembra letos. Več informacij na spletnem naslovu in Facebook strani.

Izjave udeležencev

Rada Drnovšek (predstavnica soorganizatorja Zasavskih podjetniških Meetup-ov, Mladinski center Trbovlje): »Deležni smo bili sočne debate s strani obeh gostov, ki sta nam odstrla celo paleto odnosov, odločitev, bojev, skozi katere sta šla in gresta kot mati in sin, kot sodelavca, kot nosilca razvoja na Podkumu, da sta dosegla raven, na kateri sta trenutno. Prepoznana v Sloveniji in polna idej za naprej

Janez Lipec (Bartec varnost, d.o.o.): »Zanimiva debata in dva različna pogleda na isto zgodbo. Lojze in Marija sta različna značaja, ki se kot kaže, idealno dopolnjujeta tudi poslovno. S podjetniško zgodbo, ki jo nenehno dopolnjujeta, sta prava promotorja Podkuma, Zasavja in družinskega podjetništva

Z leve proti desni: Karolina Babič (Združenje CAAP so.p.), Katra Kozinc (MCT), Marija Čop (Gostilna Pr' Čop), Lojze Čop (Gostilna Pr' Čop), Tadej Špitalar (RRA Zasavje).

FOTO: Darja Kodrič