Skip to main content

Uspešna delavnica predstavitve dobrih praks uvajanja managementa mestnih središč v Postojni

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Danes je bila v Postojni uspešno izvedena delavnica predstavitve dobrih praks uvajanja managementa mestnih središč. Namenjena je bila predstavnikom občin, lokalnih skupnosti in podjetnikom, ki želijo v mesta, v katerih živijo ali poslujejo, vrniti življenje in podjetnost.

Danes je bila v Postojni uspešno izvedena delavnica predstavitve dobrih praks uvajanja managementa mestnih središč.  Namenjena je bila predstavnikom občin, lokalnih skupnosti in podjetnikom, ki želijo v mesta, v katerih živijo ali poslujejo, vrniti življenje in podjetnost.V večini slovenskih mestnih jeder primanjkuje prave komunikacije med različnimi deležniki, zato želi država k boljši komunikaciji in sodelovanju spodbuditi posamezne ciljne skupine, kot so podjetniki, predstavniki občin in lokalnih skupnosti, predstavniki turističnih centrov in organizacij, prebivalci mestnih jeder in ostali deležniki lokalnih skupnosti.

Uspešna delavnica predstavitve dobrih praks uvajanja managementa mestnih središč v Postojni

Nekaterim mestom v Sloveniji je že uspelo vzpostaviti model managementa mestnih središč in SPIRIT Slovenija v sodelovanju z GZS podjetniško trgovsko zbornico že pripravlja nabor dobrih praks, ki jih bo predstavil na letošnjem mednarodnem obrtnem sejmu v Celju 13. 9. 2017, za vse tiste, ki jih ta tematika zanima.