Skip to main content

Na sejmu MEBEL v Rusiji skupaj s SPIRIT Slovenija 5 slovenskih podjetij

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

V ponedeljek v Moskvi pričenja sejem pohištvene industrije MEBEL, na katerem bo skupaj z Jvanoa agencijo SPIRIT Slovenija svoje izdelke predstavljajo tudi pet slovenskih podjetij.

Sejem MEBEL, ki bo potekal med 21. in 25. novembrom v Moskvi, je namenjen predstavitvi izdelkov s področja pohištvene industrije. Na sejmu se predstavljajo izdelki klasičnega in sodobnega pohištva, pisarniškega pohištva, kuhinj, oblazinjenega pohištva in tekstilij, opreme za pohištvo, interierjev ter sorodnih vsebin. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.meb-expo.ru

SPIRIT Slovenija je februarja letos objavila javno povabilo podjetjem za udeležbo na tem sejmu.
V okviru skupinske predstavitve, ki obsega 84 m2  razstavne površine bo letos svoje izdelke in storitve predstavilo pet slovenskih podjetij, in sicer: Donar, d. o. o., PRO-PK Proizvodnja pohištva, d. o. o., Saning, d. o. o., telnet, d. o. o. in Turk, M&Z, d. o. o.

V letu 2016 bo SPIRIT Slovenija izvedel 15 skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini. Na podlagi izraženega interesa slovenskih podjetij pa bo agencija v kratkem oblikovala seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini, ki jih bo izvedla v letu 2017.