Skip to main content

Vabilo na poslovno konferenco ob obisku kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji med 20. in 25. septembrom 2016 organizira povratni obisk kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo. V času obiska bo 22. septembra 2016 med 10. in 16. uro poslovna konferenca v Unionski dvorani GH Union v Ljubljani.

SPIRIT Slovenija skupaj z MO Koper, MO Maribor, Mariborsko regionalno razvojno agencijo, občino Ajdovščina, Regionalno razvojno agencijo Severne Primorske, veleposlaništvom Ljudske republike Kitajske ter s podporo  predsednika Državnega sveta Republike Slovenije mag. Mitje Bervarja organizira povratni obisk gospodarske delegacije iz Ningbo v času od 20. do 25. septembra 2016.

V času obiska v Sloveniji bodo kitajski gospodarstveniki obiskali tudi slovenska podjejta, ki bodo izrazila interes za medsebojno poslovanje, 22. septembra 2016 pa bo poslovni in investicijski forum v Unionski dvorani Grand Hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani. Poudarek foruma bo na predstavitvah poslovnih in investicijskih priložnosti v Sloveniji in v Ningbo ter na b2b pogovorih med slovenskimi in kitajskimi gospodarstveniki.

Program poslovne in investicijske konference:

10.00 – 10.45

Registracija udeležencev poslovne konference pred Unionsko dvorano Grand Hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani

11.00 – 11.30

Pozdravni nagovori

11.30 – 12.30

Predstavitve

12.30 – 14.00

Kosilo

14.00 – 16.00

B2B pogovori med podjetji iz Slovenije in Kitajske (asistenca slovensko – kitajsko)

Zgotovljeno bo simultano prevajanje, slovensko - kitajsko.

Vabljena vsa zainteresirana slovenska podjetja s področja kovinsko – predelovalne industrije, avtomobilske industrije, elektro in elektrotehnične industrije, strojno - predelovalne industrije, podjetja s področja informacijsko – komunikacijske tehnologije, visoko tehnološko napredna podjetja.

Prijave sprejemamo do 7. septembra 2016 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si. Ob prijavi posredujte krajšo predstavitev vašega podjetja in produkta (storitve) v angleščini ter katero kitajsko podjetje iz priloženega seznama vas zanima. Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 01 589 18 94. Ob prijavi pošljite tudi fotografijo formata 4,5 x 3,5 cm v elektronski obliki, saj bomo urejali akreditacije za udeležence poslovnega dogodka.