Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi na Nemški forum 2016

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Slovensko-nemška gospodarska zbornica in SPIRIT Slovenija letos ponovno organizirata dogodek Nemški forum 2016, ki bo potekal 19. maja od 9. do 17. ure v hotelu Mons v Ljubljani. Dogodek je namenjen vsem, ki si želijo pridobiti poglobljeno znanje o nemškem trgu, njegovih zahtevah in značilnostih.

Nemški trg zaradi svoje bližine, odličnega gospodarskega stanja in velike kupne moči za marsikatero podjetje predstavlja ciljno destinacijo za razširitev svojega poslovanja. Strokovnjaki iz različnih področij bodo preko raznovrstnih oblik predstavili uporabne informacije o Nemčiji kot o potencialni poslovni priložnosti. 

Udeležencem bodo na voljo predavanja, okrogle mize in diskusije na različne teme:
•    splošne informacije o nemškem trgu, pravu in davkih, pridobivanju finančnih sredstev,
•    predstavitvne najboljših praks pri vstopu na nemški trg,
•    možnost individualnih pogovorov s predstavniki Slovensko-nemške gospodarske zbornice in strokovnjaki iz Nemčije in Slovenije,
•    delavnica na temo izvajanja gradbenih projektov v Nemčiji.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijavite se tako, da izpolnite prijavni obrazec  in  ga pošljete na naslov messen@ahkslo.si, (število mest je omejeno). 

Zagrabite to odlično priložnost in spoznajte nemški trg iz prve roke ter se na tak način opremite z informacijami, ki vam bodo pomagale pri uspešnem vstopu nanj.