Skip to main content

Vabilo k udeležbi v programu Izobraževanje za izvozno poslovanje International Trade Management (ITM) 2016

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija v letu 2016 nadaljuje z deveto generacijo izobraževanja za izvozno poslovanje, ki ga izvaja v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation. Program ITM 2016 bo potekal od sredine aprila do novembra 2016, v skupnem obsegu 17 dni. Prijava je možna najkasneje do srede 30. marca 2016.


Agencija k udeležbi v programu vabi mlajše zaposlene v izvoznih oddelkih mikro, malih in srednje velikih podjetij, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju mednarodnega poslovanja ter želijo aktivno pripomoči k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.
  
Do danes se je mednarodnega izobraževalnega programa ITM udeležilo več kot 100 podjetij, ki so v anketah po udeležbi izkazala 100 % zadovoljstvo. Prve štiri generacije udeleženih podjetij so svoj izvoz v treh do petih letih po udeležbi v programu ITM v povprečju povečale za več kot 40 %.
  
Program ITM poteka v angleškem jeziku in je kombinacija akademskega in zelo praktičnega izobraževanja. Izpeljan je v obliki štirih delavnic ter petih mednarodnih seminarjev z odličnimi, svetovno priznanimi tujimi predavatelji in strokovnjaki. Končni rezultat izobraževanja je strokovno pripravljen izvozni načrt, ki bo odlična podlaga za dobro premišljen in učinkovit vstop na tuje trge.
 
 
Udeleženci programa ITM med drugim pridobijo:

  • nova znanja in veščine s področja mednarodnega poslovanja,
  • individualno svetovanje mednarodnih strokovnjakov pri pripravi izvoznega načrta,
  • informacije o novostih in trendih pri načrtovanju in oblikovanju izvoznih aktivnosti,
  • mednarodna poznanstva in
  • diplomo, priznano s strani Mednarodne organizacije IATTO

Program ITM 2016 bo potekal od sredine aprila do novembra 2016, v skupnem obsegu 17 dni.

Prijava je možna najkasneje do srede 30. marca 2016.

Več informacij in prijava