Skip to main content

Novinarska konferenca ob nastopu slovenskih podjetij na sejmu 100% Design v Londonu

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Konec septembra se bo v Londonu pričel sejem 100% Design, namenjen predstavitvi industrijskega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin, na katerem se bo pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija skupaj predstavljalo devet slovenskih podjetij. Nastop na prestižnem oblikovalskem sejmu predstavlja pomemben korak k povečanju prepoznavnosti slovenskega oblikovanja kot celote na tujih trgih. V torek, 9. septembra 2015, ob 10. uri bo novinarska konferenca na sedežu SPIRIT Slovenija na Verovškovi ulici 60.

Konec septembra se bo v Londonu pričel sejem 100% Design, namenjen predstavitvi industrijskega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin, na katerem se bo pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija skupaj predstavljalo devet slovenskih podjetij. Nastop na prestižnem oblikovalskem sejmu predstavlja pomemben korak k povečanju prepoznavnosti slovenskega oblikovanja kot celote na tujih trgih. V

Ob tej priložnosti vas vabimo na

novinarsko konferenco,         

ki bo

v torek, 8. 9. 2015, ob 10. uri,

na sedežu Javne agencije SPIRIT Slovenija

(Verovškova ulica 60, Ljubljana).

Na srečanju vam bomo predstavili namen in uspešnost strategije skupinskih sejemskih nastopov v tujini pod okriljem SPIRIT Slovenija, cilje nastopa vrhunskih slovenskih podjetij na sejmu 100% Design ter prizadevanja za večjo prepoznavnost slovenskega oblikovanja in lesno-predelovalne industrije v svetu.

Z vami bodo:

  • mag. Gorazd Mihelič, Javna agencija SPIRIT Slovenija,

  • Matej Feguš,  Donar, d. o. o.,

  • Bernard Likar, Združenje za lesarstvo pri GZS.

Vljudno vabljeni!