Skip to main content

Znani so finalisti Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2014

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Komisija prvega ocenjevalnega kroga je danes razglasila finaliste Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2014, ki jo podeljujeta IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekt, med katerimi je tudi Javna agencija SPIRIT Slovenija.

 

Med finaliste nagrade HORUS 2014 so se uvrstila vsa podjetja in zavodi, ki so dosegla vsaj 51% vseh možnih točk v prvem krogu ocenjevanja. Prejemniki nagrade HORUS 2014 in posebnih priznanj bodo znani 4. decembra 2014 zvečer. Nagrada HORUS bo letos podeljena šestič, z razpisom pa želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope podjetij in posameznikov k družbeni odgovornosti.

Ocenjevanje komisije prvega kroga je potekalo od 6. do 20. novembra 2014, neodvisno (brez predhodnega vedenja ocenjevalcev o rezultatih drugih ocenjevalcev). Delo ocenjevalne komisije drugega kroga ocenjevanja pa bo potekalo vse do slavnostne razglasitve nagrajencev, ki bo 4. decembra 2014 ob 19.30 uri potekala v Kristalni palači BTC v Ljubljani. 

Več o finalistih in nagradi