Skip to main content

9. Slovenski forum inovacij - začenja se praznik inovativnosti

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

9. Slovenski forum inovacij danes ob 10. uri odpira vrata v Cankarjevem domu v Ljubljani. Predstavlja se 47 najboljših inovacij - 33 proizvodov, 10 storitev in 4 poslovni modeli.

 

V okviru vseslovenskega nabora inovacij, ki je potekal v obdobju od maja do septembra 2014, je SPIRIT Slovenija, javna agencija prejela 144 prijav. Na podlagi rezultatov ocenjevalne komisije bo SPIRIT Slovenija na dogodku predstavila 47 najboljših – 33 inovativnih proizvodov, 10 inovativnih storitev in 4 inovativne poslovne modele. Vse izbrane inovacije bodo predstavljene v obliki sejemske razstave 9. Slovenskega foruma inovacij, objavljene v Katalogu slovenskih inovacij 2014 in na uradni spletni strani dogodka. Celoten seznam razstavljenih inovacij je dosegljiv tukaj.

Uradna otvoritev se začne ob 10.00 uri, sledila bo slavnostna razglasitev najboljših inovacij po posameznih kategorijah.

Forum je odprt oba dneva, od 10.00 do 17.00. Za vse obiskovalce je omogočen prost vstop. Poleg bogatega konferenčno-izobraževalnega programa, ki poteka na 2 prizoriščih, ponuja tudi bogat spremljevalni program. To je predstavitev nacionalnih podpornih institucij na Poti podjetniške zamisli, in različna brezplačna svetovanja v poslovnem in tehnološkem stičišču. Celoten program prireditve je dosegljiv na naslednji povezavi.

Pridružite se Slovenskemu forumu inovacij tudi z všečkom na Facebooku. Povabite prijatelje! Če tvitate: @forum inovacij