Skip to main content

SPIRIT Slovenija junija vabi podjetja na poslovni dogodek FUTURALLIA RHONE - ALPES 2014 v Francijo

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija med 4. in 7. junijem 2014 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Francijo, v okviru katere se bodo podjetja v Lyonu v centru EUREXPO udeležila tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA RHONE - ALPES 2014. Dogodek je namenjen poslovnemu mreženju malih in srednjih podjetij iz vseh sektorjev, ki načrtujejo širitev na nove trge ali iščejo nove poslovne partnerje predvsem v Franciji. Slovenska podjetja imajo čas za prijavo vse do torka, 15. aprila 2014.

Za podjetja bo v okviru tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA RHONE - ALPES 2014 organiziranih do 16 vnaprej načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako prijavljeno podjetje bo preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo do 20 podjetij s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik B2B razgovorov s podjetji, ki so jih določili sama, kot tudi s tistimi, ki so jih za srečanje izbrala tuja podjetja. Vsi udeleženci bodo prejeli tiskan katalog vseh udeleženih podjetij z vsemi kontaktnimi podatki.

Organizatorji v Franciji pričakujejo, da se bo dogodka udeležilo okoli 700 podjetij, največ iz Francije, udeležbo pa so potrdile tudi gospodarske delegacije iz več kot 30 držav. V sklopu dogodka bodo organizirana tudi srečanja, ki bodo namenjena neformalnemu mreženju med podjetji.

Stroške organizacije in udeležbe (za enega udeleženca na podjetje), organizacijo bilateralnih razgovorov in lokalne prevoze v Franciji krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami. Informativni stroški letalskega prevoza iz Ljubljane do Lyona in nazaj v ekonomskem razredu s taksami znašajo 300 EUR. Cena hotelske namestitve v hotelu Quality Suites Lyon Confluence za udeležence delegacije znaša 113,65 EUR na noč.

Slovenska podjetja lahko svoj interes za udeležbo potrdijo z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 15. aprila 2014. Število mest je omejeno. Morebitne odpovedi udeležbe so možne do 14.4.2014.

Več informacij in okvirni program