Skip to main content

SPIRIT Slovenija zbira interes podjetij za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih na tujini

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo tudi v letu 2014 nadaljevala z aktivno udeležbo na mednarodnih-investicijsko nepremičninskih sejmih v tujini. Zato je objavila vabilo podjetjem, naj do vključno petka, 31. januarja 2014 sporočijo svoj interes za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini v tem letu. Na osnovi zbranega interesa ter v okviru danih finančnih možnosti bo agencija pripravila seznam sejemskih nastopov na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini za leto 2014.

Mednarodni investicijsko-nepremičninski sejmi predstavljajo stičišče investitorjev, industrijskih razvijalcev in nosilcev investicijskih projektov, arhitektov in inženirjev, finančnih skladov ter nacionalnih in lokalnih razvojnih agencij. Zato so tudi idealno izhodišče za vsa slovenska podjetja, ki iščejo tujega investitorja oziroma partnerja za razvoj investicijskega projekta.

SPIRIT Slovenija tako vabi vsa razvojno-industrijska podjetja, regionalne razvojne agencije, inženiring, planerska in projektantska podjetja, družbe za vodenje in izvedbo projektov, nepremičninske agencije ter druga interesna gospodarska združenja in druge subjekte, naj sporočijo svoj interes za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini v letu 2014. Celotno vabilo si lahko preberete na naslednji povezavi.

Podjetjem je v pomoč pri odločanju informacija o pregledu udeležbe na investicijsko-nepremičninskih sejmih v preteklih letih in seznam potencialno zanimivih sejmov, ki je na voljo na tej povezavi.

Podjetja morajo predloge posredovati na obrazcu, ki je na voljo na spletni strani www.spiritslovenia.si, in sicer v skenirani obliki do petka, 31. januarja 2014 na elektronski naslov anja.erjavec@spiritslovenia.si.