Skip to main content

Sredi januarja bo v Turčiji investicijska konferenca ob uradnem obisku predsednika republike Boruta Pahorja

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Predsednik republike Borut Pahor bo 15. in 16. januarja 2014 na uradnem obisku v Turčiji. V okviru obiska bo 16. januarja potekala investicijska konferenca, na kateri bo turškim investitorjem predstavljen aktualni potek privatizacije v Sloveniji ter nekatere konkretne investicijske priložnosti.

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo predsednik republike Borut Pahor 15. in 16. januarja 2014 na uradnem obisku v Turčiji.

V okviru obiska bo 16. januarja 2014 v prostorih Hotela Sheraton, s predvidenim začetkom ob 11. uri, potekala investicijska konferenca, na kateri bodo poleg predsednika republike Boruta Pahorja, predsednika republike Turčije Gula in ministra za zunanje zadeve RS Karla Erjavca sodelovali tudi predstavniki Ministrstva za finance, SOD in Javne agencije SPIRIT. Zainteresiranim turškim investitorjem bo ob tej priložnosti predstavljen aktualni potek privatizacije v Sloveniji ter nekatere konkretne investicijske priložnosti.

Vabimo vas, da se dogodka udeležite in navzočnost predstavnikov turškega gospodarstva izkoristite za poglabljanje že obstoječih poslovnih stikov in navezovanje morebitnih novih. Ob tem želimo poudariti, da vnaprejšnja organizacija B2B srečanj na tem dogodku ni predvidena.

Kontaktna oseba za morebitne dodatne organizacijske podrobnosti bo konzul RS v Istanbulu g. Andrej Ferčej, mail: andrej.fercej@gov.si.