Skip to main content

SPIRIT Slovenija skupaj s podjetji na sejmu AF - L' Artigiano in Fiera v Milanu

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Jutri se v Milanu pričenja 18. Mednarodni sejem AF L'Artigiano in fiera, na katerem bo pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija in v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) na skupnem razstavnem prostoru med 30. novembrom in 8. decembrom 2013 svoje izdelke in storitve predstavljalo 19. slovenskih podjetij in institucij.

 

Sejem AF -  L' Artigiano in Fiera  je namenjen predstavitvi izdelkov s področja domače in umetnostne obrti. V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 2.900 razstavljavcev iz 110 držav. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.artigianoinfiera.it

Javna agencija SPIRIT Slovenija je maja letos objavila javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na omenjenem sejmu. Tako se bodo na skupinski stojnici na 190 m2 razstavne površine predstavljalo 19 slovenskih podjetij in institucij, in sicer Tatjana Gomboc Jerman s. p.; Eva Breznikar s. p., Hangar p. r.; Glažar Krstič Karmen; Irena Nose s. p.;  Holista Maja Ribič Nosan s. p.; Umetnostno oblikovanje stekla Matko Izlakar Germ s. p.; Margaret 88, Marjeta Pezdirec s. p.; Petra Jančar s. p.; ROSA -Nina Škoberne in Janja Turnšek; Galerija MANITAS - Kaja Gasparini unikatna oblikovalka;  Janez Jevnikar s. p., PICTOR - Rafael Nemec s. p.; MARUJI - Nadja Maruša Hren s. p.; Predstavništvo SPIRIT Slovenija v Italiji; Obrtno podjetniška Zbornica Slovenije;  Matej Kosmač s. p.; Košir Nevenka s. p.; Obrtno podjetniška zbornica Ribnica in Soven d. o. o.

 

V letu 2013 je bilo izvedenih 18 skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini. Na podlagi izraženega interesa slovenskih podjetij pa je SPIRIT Slovenija že oblikovala seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na 13 mednarodnih sejmih v tujini, ki jih bo izvedla v letu 2014.

Pred kratkim je bilo objavljenih 6 povabil slovenskim podjetjem za udeležbo na skupinskih predstavitvah v letu 2014. Gre za nastope na naslednjih sejmih: sejem informacijsko-komunikacijskih tehnologij CeBIT, ki bo med 10. in 14. marcem 2014 v nemškem Hannovru, sejem letalstva AERO, ki bo med 9. in 12. aprilom 2014 v nemškem Friedrichshafnu, sejem blagovnih znamk PLMA's World of Private Label, ki bo 20. in 21. maja 2014 v Amsterdamu na Nizozemskem, sejem avtomobilske industrije Automotive Engineering Exposition, ki bo med 21. in 23. majem 2014 v Jokohami na Japonskem, sejem obrambne industrije EUROSATORY, ki bo v Parizu med16. in 20. junijem 2014 in sejem prehrambne in živilske industrije SIAL v Parizu, ki bo med 19. in 23. oktobrom 2014.

Seznam in aktualna povabila na posamezne sejme se objavljeni na spletnih straneh agencije (www.spiritslovenia.si, www.izvoznookno.si in www.podjetniski-portal.si).