Skip to main content

SPIRIT Slovenija skupaj s podjetji na sejmuSPS/IPC/DRIVES

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Jutri se Nürnbergu pričenja sejem SPS/IPC/DRIVES, na katerem bodo pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija na skupnem razstavnem prostoru med 26. in 28. novembrom 2013 svoje izdelke in storitve predstavljala 4 slovenska podjetja.

 

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja vozil na električni pogon, pogonskih sistemov in tehnologij, elektromehanskih komponent, tehnologij za shranjevanje energije, industrijske komunikacije, senzorskih in kontrolnih tehnologij ter inženiringa, pa tudi avtomatike, procesnih krmiljenj, avtomatizacije in elektronike. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.mesago.de V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 1458 razstavljavcev iz 41 držav obiskalo pa ga je več kot 56.000 obiskovalcev.

Javna agencija SPIRIT Slovenija je marca letos objavila javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na omenjenem sejmu. Tako se bodo na skupinski stojnici v hali 4 na 62 m2 razstavne površine predstavljala 4 slovenska podjetja, in sicer Boeli Magnetne Tehnologije d. o. o., Ionex d. o. o., Iskra Zaščite d. o. o. in Kolektor Group d. o. o.

Laura Podgornik iz podjetja Kolektor Group, d. o. o. poudarja, »da je sejem namenjen pomembni industrijski panogi za naše podjetje , na njem preverimo konkurenco, srečamo se z nekaterimi obstoječimi kupci, vzpostavimo nove kontakte in povečamo prepoznavnost podjetja. Prednost tega sejma je v promociji programov, ki jim želimo dati pomembnejšo vlogo na evropskem trgu ali za nove produkte, ki se šele uveljavljajo.« Sami Spremljajo trende in jih na področju razvoja in tehnologije tudi pomagajo ustvarjati, še doda.

Lorena Leonardos iz podjetja IONEX d. o. o. pravi, da je njihov namen najti poslovne partnerje, zato so prisotni na številnih sejmih v tujini, tako v Nemčiji, kot na Pojskem, Turčiji, Irskem in še kje. “Naše podjetje se bo na tem nemškem sejmu predstavilo z ionizatorjem IONEX, ki je trenutno najboljši na trgu, obenem pa bomo predstavili tudi prototip univerzalnega ionizatorja za avtomobile in sobe v enem aparatu za vse vrste in s tem prispevalo k ugledni predstavitvi Slovenije v EU. Sejemski nastop vidimo v navezovanju stikov in poslovnih priložnostih, saj ima naš proizvod širok spekter kupcev in s tem velike prodajne možnosti bodočih partnerjev, ki jim omogočamo tržiti zelo kakovosten izdelek.Naša metoda vdihavanja negativnih ionov pri unikatni ogljikovi ščetki, ki jo ima samo naš aparat, je prinesla revolucionarne rezultate - ozdravitve alergikov, astmatikov in hipertonikov in prispevala znatni delež k znanstvenim raziskavam v svetovnih inštitutih.”