Skip to main content

Spoznajte najučinkovitejši izobraževalni program za uspešno mednarodno poslovanje

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na zaključno prireditev programa Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ (ITM) 2013, enega najboljših izobraževalnih programov za mednarodno poslovanje v EU, ki bo v četrtek, 21. novembra 2013, ob 19. uri v atriju Pošte Slovenije na Čopovi ulici 11 v Ljubljani. Na dogodku bodo tuji in domači gostje osvetlili izzive internacionalizacije podjetij ter se osredotočili na zanimivosti konkretnih izkušenj mednarodnega poslovanja, podeljene pa bodo tudi diplome letošnji generaciji slušateljev.

Na dogodku bodo mednarodno uspešni poslovneži, nekdanji udeleženci ITM programa iz Slovenije, Estonije ter Švedske spregovorili o izzivih, s katerimi so se srečali ob vstopu na posamezne tuje trge in države, pogled uprli v pomembnost izobraževanja vodij izvoznih oddelkov in ostalih zaposlenih v podjetju ter skozi primere dobrih praks izpostavili priložnosti za širitev poslovanja v tujino.

Udeleženci bodo deležni tudi ekskluzivne predstavitve izsledkov raziskave javne agencije SPIRIT Slovenija, ki bo odgovorila na vprašanje, katera podjetja (naj)bolj uspešno prodrejo na tuje trge. Docent dr. Anže Burger s Katedre za mednarodne odnose na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani bo spregovoril o izsledkih svojih analiz in na primerih prikazal, katera podjetja imajo potencial za uspeh na tujih trgih.

Dogodek je namenjen letošnjim diplomantom, udeležencem izobraževalnega programa prejšnjih let ter podjetjem in posameznikom, ki bi radi pridobili ustrezno znanje za uspešno poslovanje na tujih trgih ter jih zanima udeležba v programu ITM 2014.

Več o programu: