Skip to main content

Slovenska podjetja na skopskem sejmu TEHNOMA 2013

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 39. sejmu TEHNOMA 2013, ki bo potekal od 15. do 19. oktobra 2013 v Skopju v Makedoniji. Na enem izmed pomembnejših sejmov na področju nekdanje skupne države bo na 102 m2 razstavne površine svoje izdelke in storitve predstavilo 14 slovenskih podjetij in institucij.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja gradbeništva, metalurgije, elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij. V okviru sejma TEHNOMA se odvijata tudi 14. Mednarodni sejem obrti in podjetništva ter 33. Sejem inovacij MAKINOVA.

Na skupinskem razstavnem prostoru pod okriljem SPIRIT Slovenija bo na 102 m2 razstavne površine v hali št. 1 (Metropolis Arena) svoje izdelke in storitve predstavilo 14 slovenskih podjetij in institucij, in sicer:

AKRIPOL, d. o. o.

KERBER d. o. o., Medvode

KOLEKTOR SINABIT d. o. o.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Povalej Zvonko  s. p.

PTEAM d. o. o.

SES Group d. o. o.

SEVER POGONSKA TEHNIKA d. o. o.

SMRDELPLAST, d. o. o.

STUBELJ d. o. o.

VACSI d. o. o.

VIMOSA d. o. o.

Hidria Perles d. o. o.

Grah Automotive d. o. o.

Poleg slovenske skupinske predstavitve bodo letos na sejmu še trije skupinski razstavni prostori, na katerih se bodo predstavljala podjetja iz Grčije, Hrvaške in Bolgarije.

Več