Skip to main content

Razstava Silent Revolutions na Moscow Design Week 2013

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Razstava Silent Revolutions bo oktobra gostovala moskovskem tednu oblikovanja. Predstavitev bo že sedma mednarodna predstavitev slovenskega oblikovanja in podjetij, ki vključujejo oblikovanje kot pomemben element razvoja in konkurenčne prednosti.

Predstavitev razstave je rezultat sodelovanja Muzeja za arhitekturo in oblikovanje, Ministrstva za kulturo, Ministrstva za zunanje zadeve, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija in Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje, ki je projekt tudi vodil in koordiniral.

Razstava je tokrat razširjena z desetimi novimi izdelki in obogatena s predavanjem svetovno znanega oblikovalca Philippa Starcka, ki je s slovenskim podjetjem Riko razvil hiše P. A. T. H. Razstavo bo obiskal slovenski zunanji minister Karl Erjavec.

Moscow Design week 2013 in predstavitev sodobnega slovenskega oblikovanja si bo pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija ogledalo tudi predstavniki 40 slovenskih podjetij, ki se bodo 17. oktobra udeležili slovenskoruskega poslovno-investicijskega foruma in obiskali sejem Dom Expo 2013, na katerem se Slovenija predstavlja z investicijskimi projekti slovenskih podjetij.

 

Moscow Design Week 11.10.–17.10.2013
ArtPlay Design Center, razstavni prostor št. 6, 2. nadstopje.

Nizhnyaya Syromiatnicheskaya 10, 105120 Moskva, Rusija

Več