Skip to main content

Sedem slovenskih podjetij skupaj s SPIRIT Slovenija na sejmu MADE EXPO 2013 v Milanu

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MADE EXPO, ki bo med 2. in 5. oktobrom 2013 potekal v Milanu. Na mednarodnem sejmu arhitekture in gradbeništva se bo pod okriljem agencije predstavilo sedem slovenskih podjetij.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja gradbeništva in energetsko varčne gradnje, predstavljajo se predvsem materiali in montažni elementi za gradnjo, konstrukcijski sistemi, izolativni materiali in tehnologije, fasade, elementi za zasteklitve in senčila, elementi za ostrešja, elementi in tehnologije za energetsko varčno gradnjo, notranja arhitektura in materiali. V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 1532 razstavljavcev, obiskalo pa ga je dobrih 230 tisoč obiskovalcev.

Na skupinskem razstavnem prostoru pod okriljem SPIRIT Slovenija bo na 206 m2 razstavne površine svoje izdelke predstavilo 7 slovenskih podjetij, in sicer Rihter, d. o. o., Marles Hiše Maribor, d. o. o., Riko Hiše, d. o. o., Jelovica Hiše, d. o. o., Osvetljevalna optika Janez Rihtar s. p., MIPO, d. o. o. in Združenje lesne in pohištvene industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Več informacij