Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi podjetja k skupnemu nastopu na sejmu EXPO REAL 2013 v Münchnu

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javna agencija SPIRIT Slovenija je konec julija objavila Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na sejmu EXPO REAL 2013 v Münchnu, ki bo med 7. in 9. oktobrom 2013. Podjetja lahko svoje projekte prijavijo do ponedeljka, 2. septembra 2013 do 10. ure.

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru javne agencije SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2013 v Münchnu.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev za izbor izbrala sedem tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2013 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov. Javna agencija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor in ga opremila ter krila stroške (vsaj) ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Prijave morajo prispeti na naslov SPIRIT Slovenija, javna agencija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, najkasneje do ponedeljka, 2. septembra 2013 do 10. ure.

Investicijsko nepremičninski sejem EXPO REAL v Münchnu poteka že od leta 1998 in velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije. Letos naj bi se na 64.000 kvadratnih metrih v šestih sejemskih halah predstavljalo 1.700 razstavljavcev, v času sejma bo potekal bogat konferenčni program z več kot 400 uglednimi govorci, organizatorji pričakujejo več kot 40.000 obiskovalcev iz 71. držav.

Več informacij o javnem povabilu