Skip to main content

Oktobra bo gospodarska delegacija v Moskvo in Baku

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji v Ruski federaciji in Republiki Azerbajdžan organizira gospodarsko delegacijo v Moskvo in Baku, ki bo potekala od 16. do 24. oktobra 2013. Podjetja, ki bi se delegacije želela udeležiti, imajo za prijavo čas do vključno petka, 19. julija 2013.

V Ruski federaciji bo javna agencija SPIRIT Slovenija v konferenčnih prostorih hotela Peter I. v Moskvi organizirala slovensko-ruski poslovni in investicijski forum skupaj z moskovsko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (MIEPA), s slovenskimi poslovnimi klubi v Moskvi, Togliattiju in Uljanovsku ter z Veleposlaništvom RS v Moskvi. Slovenska podjetja se bodo imela priložnost srečati z ruskimi podjetji na organiziranih poslovnih razgovorih v okviru poslovne in investicijske konference, pa tudi na neformalnih srečanjih ob sejmu Dom Expo 2013 ter ob razstavi industrijskega oblikovanja Silent Revolutions. Člani gospodarske delegacije bodo nastanjeni v hotelu Budapešt, ki je del hotela Peter I.

V Azerbajdžanu bo javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s sestrsko azerbajdžansko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (AZPROMO) ter v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Azerbajdžan v Ljubljani organizirala slovensko-azerbajdžanski poslovni in investicijski forum, ki se bo odvijal v poslovni stavbi AZPROMO. V času gradbenega sejma Baku Build 2013 pa bo slavnostno odprla slovenski poslovni klub v Bakuju. Člani gospodarske delegacije bodo nastanjeni v hotelu Qafqaz Baku City Hotel v Bakuju.

Več informacij