Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi inovatorje k prijavi inovacij za 8. Slovenski forum inovacij

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

SPIRIT Slovenija vabi podjetja, avtorje izumov in inovacij k prijavi inovacij za predstavitev na osrednji nacionalni prireditvi inovativnosti, 8. Slovenskem forumu inovacij, ki bo 12. in 13. novembra 2013 potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija) vabi podjetja, avtorje izumov in inovacij k prijavi inovacij za predstavitev na 8. Slovenskem forumu inovacij, ki je osrednja nacionalna prireditev inovativnosti. Razstava najboljših in najbolj perspektivnih izumov in inovacij ter posveti, delavnice in okrogle mize se bodo letos odvijale 12. in 13. novembra v Cankarjevem domu v Ljubljani.  

Podrobnosti o projektu (način prijave, kriteriji za izbor in ostale podrobnosti) in razpisna dokumentacija so na spletni strani www.foruminovacij.si in www.spiritslovenia.si. Rok za oddajo prijav, ki jo zainteresirani lahko oddajo preko spleta, je do zaključenega nabora prvih 200 prijav oziroma do 19. septembra 2013, do 24:00 ure.

Več