Skip to main content

Investicijski forum

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

SPIRIT Slovenija, javna agencija je vodilni partner projekta VIBE (Venture Initiative in Balkan Europe), v okviru katerega se je v torek in sredo 21. in 22. maja v bolgarski prestolnici Sofiji odvijal Balkan Venture Forum.

Investicijski forum je pritegnil preko 500 obiskovalcev z območja celotne Jugovzhodne Evrope. Pred investitorji je nastopilo 36 podjetij, 9 od teh si je z uvrstitvijo med najboljše izborilo številne priložnosti, med drugim nastop na European Venture Sumit (EVS), ki bo potekal konec leta v Nemčiji.

V prihodnjih dveh letih bodo v sklopu projekta VIBE organizirani še trije Investicijski forumi na različnih lokacijah JV Evrope (Tirana, Sarajevo in Ljubljana).

Vsi, ki iščete priložnost za nastop pred investitorji, vabljeni k obisku spletnih strani, na katerih vas bomo obveščali o storitvah namenjenih start up podjetjem. V sklopu projekta nastaja tudi E Platforma, preko katere bodo potekale mentorske delavnice namenjene izobraževanju in usposabljanju podjetij za nastop pred investitorji. Projekt VIBE se izvaja pod okriljem programa SEE in je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več informacij o BkVF in projektu VIBE najdete na spodnjih povezavah: 

Dodatne informacije:

E mail: mojca.meglic@spiritslovenia.si
Tel: 05 908 95 37