Skip to main content

Arhiv razpisov 2013

Odprt Zaprt

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

SPREMEMBA IN DOPOLNITEV - Javno povabilo podjetjem za oddajo prijav in sodelovanje v »PROGRAMU ZA SPODBUJANJE RAZVOJA NOVIH PRODUKTOV V LETIH OD 2013 DO 2015 - RNP 2013« - Dopolnitev objavljena v UL RS (22.11.2013)

Predmet javnega povabila je zbiranje posameznih prijav oziroma projektnih predlogov podjetij za sodelovanje v Programu za spodbujanje razvoja novih produktov v letih od 2013 do 2015 – RNP 2013 (v nadaljevanju RNP 2013).

| Turizem

Oddaja javnega naročila po odprtem postopku: Postavitev stojnice slovenskega gospodarstva na mednarodnih turističnih in investicijsko-nepremičninskih sejmih in borzah

SPIRIT Slovenija, Sektor za turizem in Sektor za internacionalizacijo in neposredne tuje investicije objavljata javno naročilo po odprtem postopku "Izvedba skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih turističnih in investicijsko-nepremičninskih sejmih in borzah v obdobju od 01.01.2014 do 31.12.2016".

| Turizem

Javni poziv za produktno oglaševanje ponovno objavljen

SPIRIT Slovenija ponovno objavlja Javni poziv za izbor izvajalcev turističnega produktnega oglaševanja na tujih trgih v letu 2013/2. Sektor za turizem v skladu s Strategijo razvoja slovenskega turizma 2012-2016 ter spremenjenim in dopolnjenim programom dela 2013–2014, spodbuja načrtovanje partnerskih trženjskih aktivnosti za trženje prioritetnih celostnih turističnih produktov Slovenije, v sodelovanju s slovenskim turističnim gospodarstvom.

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Povabilo k oddaji ponudbe za organizacijo in izvedbo investicijskega foruma v Albaniji in Sloveniji ter pomoč naročniku pri zagotavljanju vsebin za splet (projekt VIBE)

Projekt VIBE (Venture Initiative in Balkan Erope) se izvaja v okviru programa teritorialnega sodelovanja Jugovzhodna Evropa (SEE: South-East Europe). Partnerski konzorcij je zelo obsežen in zajema 20 partnerjev iz 12ih različnih držav omenjenega območja. SPIRIT Slovenija, javna agencija je vlogo vodilnega partnerja prevzela s ciljem organizirati konkretno regijsko podporo start up podjetjem in jih z enotno metodologijo usposobiti za nastope pred investitorji iz cele Evrope.

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na 29. mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu DOMEXPO v Moskvi (17.-20. oktober 2013)

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu DOMEXPO v Moskvi.

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo - nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na sejmu EXPO REAL 2013 v Mϋnchnu

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2013 v Mϋnchnu.

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Javni natečaji za promocijo rabe lesa

SPIRIT Slovenija želi v okviru javnih natečajev za promocijo rabe lesa spodbuditi pozitivno podobo lesa, krepiti zavedanje o lesu ter spodbujati uporabo lesa tako pri gradnji objektov kot pri uporabi v vsakdanjem življenju. Spodbuditi želimo trajnostno, ekonomsko in kakovostno uporabo lesa ter na ta način povečati njegovo uporabo.

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Povabilo osnovnim šolam k sodelovanju v okviru Programa Spodbujanje ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med mladimi

V okviru Programa Spodbujanje ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med mladimi, ki ga izvaja Spirit, javna agencija pod okriljem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo želimo zagotoviti pridobivanje kompetenc mladim in sodelujočim v učnih procesih v osnovnih šolah s področja ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti.

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Javni poziv k oddaji inovacij za predstavitev na 8. Slovenskem forumu inovacij

SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija) vabi vse avtorje izumov, invencij in inovacij, ki se želijo predstaviti in sodelovati na osrednji slovenski predstavitvi inovacij – 8. Slovenskem forumu inovacij. Ponujamo vam priložnost, da postavite svoje znanje, izkušnje in rezultate inovativnosti na ogled pred javnost ter sklenete uspešna poslovna partnerstva.

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EIRE 2013 v Milanu (4.-6. junij 2013)

Predmet povabila: Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo proj...