Skip to main content

Arhiv razpisov 2015

Odprt Zaprt

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Javni natečaj za podelitev denarne nagrade in priznanja najboljšim ponudnikom prostorov podjetniškega sodelanja v Republiki Sloveniji »Najboljši prostor podjetniškega sodelanja v Sloveniji 2015« (Slovenian Best Coworking Space Award 2015)

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo nagradila tiste prijavitelje, ki so se kot ponudniki prostorov podjetniškega sodelanja izkazali za najboljši primer na področju izvajanja podpornih aktivnosti razvoja podjetniških skupnosti.

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2015 v Mϋnchnu (5.-7. oktober 2015)

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2015 v Mϋnchnu.

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Javni poziv k vpisu in podaljšanju vpisa v evidenco subjektov inovativnega okolja za leto 2015

Predmet Javnega poziva k vpisu in podaljšanju vpisa v evidenco subjektov inovativnega okolja za leto 2015 je vpis in podaljšanje vpisa v evidenco subjektov inovativnega okolja, ki jo vodi Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma v skladu s Pravilnikom o vodenju evidence subjektov inovativnega okolja.

| Turizem

Javno povabilo k oddaji ponudb za izvedbo »Celostne inovativne digitalne kampanje«

Javno naročilo se izvaja v okviru projekta naročnika z naslovom: Krepitev prepoznavnosti Slovenije kot turistične destinacije. Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: Povezovanje naravnih in kulturnih potencialov; prednostne usmeritve: Dvig konkurenčnosti turističnega gospodarstva.