Skip to main content

Arhiv dogodkov 2015

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Klub Cankarjevega doma, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Največja konferenca na področju trajnostne gradnje in nepremičnin - »PRILOŽNOSTI V TRAJNOSTNEM GRADBENIŠTVU«

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z ODPRTIMI HIŠAMI SLOVENIJE ter ostalimi partnerji organizira največjo konferenco na področju trajnostne gradnje in nepremičnin. V okviru konference, ki bo potekala 5. novembra 2015 v Ljubljani bodo v dopoldanskem delu potekala predavanja in predstavitve, popoldanski del pa bo namenjen ogledu in predstavitvi dobrih praks na treh izbranih lokacijah.

  Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov pri predstavnikih italijanskih trgovskih verig COOP NORDEST in VEGA

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji organizira »Dan slovenskih dobaviteljev« v italijanskih trgovinskih verigah COOP NORDEST in VEGA, ki bo 22. oktobra 2015 v Ljubljani. Zainteresirana podjetja iz živilsko predelovalne industrije ter ostalih izdelkov široke potrošnje lahko svoj interes sporočijo najkasneje do 25. septembra 2015.

  Mesto oblikovanja Slovenija (nekdanja tiskarna Mladinska knjiga), Dunajska cesta 123, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Predavanje in okrogla miza: "Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji"

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji organizira predavanje in okroglo mizo z naslovom: »Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji«. Dogodek bo potekal 22. oktobra 2015, med 16.00 in 18.00 uro v Ljubljani.


  v hotelu City, Ulica Kneza Koclja 22, Maribor | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

3. konferenca ženske podjetnosti - »Po stopnicah do uspeha«

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico organizira 3. konferenco ženske podjetnosti »Po stopnicah do uspeha«, ki bo potekala v sredo, 21. oktobra 2015, ob 9.00 uri v hotelu City, Ulica Kneza Koclja 22, Maribor. S temo letošnje konference bomo skozi osebne izkušnje gostij osvetlile raznolike elemente, ki so njihovo merilo uspeha ter skozi pogovore iskale lastno vrednost uspeha.


-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v delegaciji slovenskih mlinarskih in pekarskih podjetij v okviru EXPO Milano 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije (Center za mednarodno poslovanje in Zbornica kmetijski in živilskih podjetij) vabimo slovenska mlinarska in pekarska podjetja k udeležbi v specializirani delegaciji, ki bo med 19. in 21. oktobrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v delegaciji lesno-predelovalne in pohištvene industrije in B2B srečanjih v okviru EXPO Milano 2015, 7. do 9. oktober 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije (Center za mednarodno poslovanje in Združenje lesne in pohištvene industrije) vabimo slovenska podjetja s področja lesno-predelovalne in pohištvene industrije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 7. in 9. oktobrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.

-   Ljubljana, Nova Gorica | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo na poslovnem forumu in B2B srečanjih z jaroslaveljskimi podjetji, 6. oktobra 2015 v Ljubljani in 8. oktobra 2015 v Novi Gorici

Javna agencija SPIRIT Slovenija med 6. in 8. oktobrom 2015 skupaj s partnerji organizira tridnevni delovni obisk gospodarske delegacije iz ruskega Jaroslavlja v Sloveniji. V tem času bosta v Ljubljani in Novi Gorici potekala poslovna foruma z B2B srečanji med jaroslaveljskimi in slovenskimi podjetji ter obiski ruskih podjetij v slovenskih podjetjih.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

EXPO Milano 2015: Povabilo na konferenco in B2B srečanja v okviru Dnevov EU – ZDA

Javna agencija SPIRIT Slovenija s partnerji vabi slovenska podjetja k udeležbi na Dneve EU - ZDA: Ekološko učinkovito upravljanje virov v agroživilskem sektorju. V okviru dogodka, ki bo potekal 5. in 6. oktobra 2015 v Milanu, bo organizirana poslovna konferenca in B2B razgovori med podjetji, obisk svetovne razstave EXPO 2015 ter obisk podjetij v organizaciji Poslovnega združenja iz Parme.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

EXPO Milano 2015: Povabilo na B2B srečanja in konferenco v okviru Dnevov EU-ASEAN

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije vabi slovenska podjetja k udeležbi na Dnevih EU – ASEAN in t. i. Matchmaking Event. Dogodek, ki bo organiziran v okviru EXPO Milano 2015 bo potekal od 29. do 30. septembra 2015 v centru Milana.

  Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

EXPO Milano 2015: Povabilo na konferenco in B2B srečanja v okviru dogodka EU FOOD TOURISM

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja na dogodek EU Food Tourism, o vlogi in pomenu hrane v turizmu, ki bo 28. septembra 2015 potekal v okviru EXPO Milano 2015. Organizirana bo poslovna konferenca ter B2B razgovori med predstavniki podjetij s področja turizma in živilske industrije, mednarodnih organizacij in nacionalnih ter lokalnih oblasti.

-   Italija, Torino in Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo na izhodno gospodarsko delegacijo in B2B srečanja; Torino- Milano, 23. - 25. september 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski avtomobilski grozd vabimo (ACS) slovenska podjetja s področja avtomobilske in avtomobilske dobaviteljske industrije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 23. in 25. septembrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

EXPO Milano 2015: Povabilo na konferenco in B2B srečanja v okviru dnevov EU – Podsaharska Afrika

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja na Dneve EU – Podsaharska Afrika, ki bodo 18. in 19. septembra 2015 potekali v Milanu v okviru svetovne razstave EXPO 2015. V tem času bo organizirana poslovna konferenca na temo sodelovanja med EU in državami Podsaharske Afrike, B2B razgovori med podjetji ter obisk svetovne razstave EXPO 2015.

-   Nemčija, Berlin | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v nemški veleblagovnici KaDeWe v Berlinu

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Veleposlaništvom RS v Berlinu organizira »Slovenska kulinarična tedna« v priznani nemški veleblagovnici KaDeWe. Dogodek bo potekal od 7. do 19. septembra 2015 v Berlinu, podjetja se lahko nanj prijavijo najkasneje do 27. julija 2015.

-   Ljubljana, Nova Gorica | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni-poziv-za-udelezbo-na-poslovnem-forumu-in-b2b-srecanjih-z-jaroslavskimi-podjetji-konec septembra 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija konec septembra 2015 skupaj s partnerji organizira tridnevni obisk delegacije podjetij iz ruskega Jaroslavlja v Sloveniji. V tem času bosta v Ljubljani in Novi Gorici potekala poslovna foruma z B2B srečanji med jaroslavskimi in slovenskimi podjetji ter obiski ruskih podjetij v slovenskih podjetjih.

-   LR Kitajska, Ningbo | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Zbiranje interesa za udeležbo na China - CEEC Investment and Trade Expo 2015, 9. do 12. junij 2015, Ningbo, LRK

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Pekingu in Konzulatom RS v Šanghaju v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij od 9. do 12. junija 2015 organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na dogodku China-CEEC Investment and Trade Expo 2015 (CEEC Fair 2015), Ningbo, provinca Zhejiang, LR Kitajska.

-   Ljubljana, Grand Hotel Union | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo na b2b srečanjih z 9 častnimi konzuli Slovenije v Turčiji, 22. maja 2015 v Ljubljani

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji organizira obisk devetih častnih konzulov Slovenije v Turčiji, v okviru katerega bodo 22. maja 2015 v Grand hotelu Union v Ljubljani potekali individualni pogovori zainteresiranih slovenskih podjetij s častnimi konzuli in drugimi turškimi poslovneži.

-   ZDA, zvezna dežela Kolorado | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo na izhodno gospodarsko delegacijo v Kolorado, ZDA, 18.-22. maja 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija in AmCham med 18. in majem 2015 organizirata gospodarsko delegacijo v ZDA, v zvezno državo Kolorado. K udeležbi vabimo predstavnike slovenskih podjetji iz različnih panog, ki želite vstopiti na ameriški trg in razširiti svoje delovanje ali sodelovati z ameriškimi partnerji.

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo na konferenco in dvodnevna B2B srečanja v okviru Dnevov EU - Mediteranskih držav in Turčije, 6. do 7. maj 2015, Milano

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije od 6. do 7. maja 2015 v času Expo Milano 2015 organiziramo Dneve EU-Mediteranskih držav in Turčije in t.i. Agro-Food Manufacturing Matchmaking Event.

-   Maribor, Slomškov trg 15, Rektorat Univerze v Mariboru | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Vabljeni na 10. Mednarodno konferenco o družbeni odgovornosti

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti - IRDO vabi na 10. IRDO mednarodno konferenco o družbeni odgovornosti, ki bo potekala 18. in 19. marca 2015 v Mariboru. Agencja SPIRIT Slovenija bo drugi dan konference sodelovala s plenarnim predavanjem o slovenski izkušnji trajnostnega podjetništva s širšimi družbenimi učinki.