Skip to main content

Arhiv dogodkov 2014

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji v Italijo in na in na poslovnem dogodku Forum Agenti v Milanu

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Veleposlaništvom RS v Rimu in Gospodarskim uradom RS v Milanuvabimo vsa slovenska podjetja, iz različnih panog (ne glede na vrsto izdelkov in storitev), in podjetja, ki so zainteresirana za vstop na italijanski, španski in francoski trg preko agentov in zastopnikov ter sodelovanje z italijanskimi in drugimi evropskimi partnerji, da se udeležijo mednarodnega dogodka Forum agenti Milano 2014.

  Ljubljana, Generalni sekretariat Vlade RS | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo na okroglo mizo “Kako povečati poslovanje z Azerbajdžanom”

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s častnim konzulatom Slovenije v Azerbajdžanu ter Društvom prijateljstva Slovenije in Azerbajdžana organizira okroglo mizo “Kako povečati poslovanje z Azerbajdžanom”, na kateri bo predstavljen pomen podporne mreže za slovenska podjetja v Azerbajdžanu. Dogodek bo v četrtek, 27. novembra 2014, ob 13. uri v veliki sejni sobi Generalnega sekretariata Vlade RS na Gregorčičevi 27 v Ljubljani. Po dogodku bodo potekala individualna srečanja z Elnurjem Allahverdiyevim, častnim konzulom Republike Slovenije v Republiki Azerbajdžan. Udeležba na okrogli mizi je brezplačna, potrebna je predhodna prijava.

-   Cankarjev dom, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

9. Slovenski forum inovacij

SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo tudi letos organizira že deveto nacionalno prireditev 9. Slovenski forum inovacij, kjer bodo predstavljeni inovativni izdelki, storitve in poslovni modeli Dogodek bo 12. in 13. novembra 2014 v Cankarjem domu v Ljubljani.

-   Salzburg, Avstrija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Zbiranje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov v trgovinski verigi SPAR Avstrija, november 2014, Salzburg, Avstrija

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z GZS - Zbornico kmetijskih in živilskih podjetij ter Službo za živilsko predelovalno industrijo in mednarodno medinstitucionalno sodelovanje pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Veleposlaništvom RS na Dunaju in Konzulatom RS v Salzburgu pripravljamo »Dan slovenskih dobaviteljev« v podjetju SPAR Avstrija v Salzburgu. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2014 v Salzburgu.

-   Francija, Pariz | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, Pariz, Francija, 19.-23. oktober 2014

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, ki bo potekal od 19. do 23. oktobra 2014 v Parizu, Francija.

-   po Sloveniji | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Evropski teden podjetništva 2014

Letošnji Evropski teden podjetništva, že šesti po vrsti, se bo odvijal med 29. septembrom in 5. oktobrom 2014 in bo tako kot lani namenjen tako tistim, ki se šele odločajo za podjetništvo, kot obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem. Evropska komisija je v ta namen pripravila spletni portal namenjen promociji podjetniških dogodkov za celo Evropsko unijo, skupaj z pridruženimi članicami.

  Celje / 47. Mednarodni obrtni sejem, modra dvorana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

SPIRIT vabi na dogodek v okviru sejma MOS - »Podjetniške spodbude za nastajanje, rast in razvoj podjetij«

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirata v okviru 47. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju dogodek namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem z naslovom: “PODJETNIŠKE SPODBUDE ZA NASTAJANJE, RAST IN RAZVOJ PODJETIJ”.

-   Ljubljana, generalni sekretariat Vlade RS | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo na seminarju "Kako poslovati z Jaroslavljem v Ruski federaciji" dne 26. junija 2014 in udeležbo na izhodni gospodarski delegaciji v Jaroslavelj od 21. do 24. septembra 2014

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Društvom Slovenija Rusija, Veleposlaništvom Ruske federacije in Vlado Jaroslaveljske regije organizira seminar "Kako poslovati z Jaroslavljem v Ruski federaciji", ki bo v četrtek, 26. junija 2014, ob 13. uri, v veliki sejni sobi Generalnega sekretariata Vlade RS na Gregorčičevi 27 v Ljubljani ter izhodno gospodarsko delegacijo v Jaroslavelj v času od 21. do 24. septembra 2014.

-   Francija, Pariz | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, Pariz, Francija, 16.-20. junij 2014

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 16. do 20. junija 2014 v Parizu, Francija.

-   Ningbo, Kitajska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo za udeležbo slovenskih podjetij na 13. Kitajskem mednarodnem sejmu izdelkov široke potrošnje

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Ministrstvom za trgovino LR Kitajske (MOFCOM), Mestno oblastjo Ningbo in Veleposlaništvom RS v Pekingu od 8. do 11. junija 2014 organiziramo udeležbo slovenskih podjetij na 13. Kitajskem mednarodnem sejmu izdelkov široke potrošnje (Central and Eastern European Countries Products Expo 2014), Ningbo, LR Kitajska, ki je eden od največjih tovrstnih sejmov na Kitajskem.

-   Ljubljana, GZS | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

SPIRIT Slovenija vabi na poslovno konferenco in srečanja s turškimi poslovneži iz Kayserija

Junija bo Slovenijo obiskala delegacija turških poslovnežev iz območja Kayseri v Anatoliji. Ob tej priložnosti Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji organizira poslovno konferenco in bilateralna poslovna srečanja (B2B) med slovenskimi in turškimi poslovneži. Dogodek bo v četrtek, 12. junija 2014, ob 15. uri v prostorih GZS na Dimičevi 13 v Ljubljani.

  Ljubljana, hotel Mons | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Slovensko-bolgarski poslovni forum in srečanje z bolgarskimi podjetji

Konec maja se bo na uradnem obisku v Sloveniji mudil minister za gospodarstvo in energijo Bolgarije Dragomir Stoynev v spremstvu delegacije bolgarskih gospodarstvenikov. Ob tej priložnosti Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Bolgarije (BCCI) organizirata Slovensko-bolgarski poslovni forum in bilateralna srečanja med slovenskimi in bolgarskimi gospodarstveniki. Poslovni forum bo v petek, 30 maja 2014, ob 10. uri v hotelu Mons v Ljubljani.

-   Jokohama, Japonska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu Automotive Engineering Exposition, Jokohama, Japonska, 21.-23. maj 2014

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Automotive Engineering Exposition, ki bo potekal od 21. do 23. maja 2014 v Jokohami, Japonska.

-   Nizozrmska, Amsterdam | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu PLMA’s World of private label, Amsterdam, Nizozemska, 20.-21. maj 2014

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu PLMA’s World of private label, ki bo potekal od 20. do 21. maja 2014 v Amsterdamu, Nizozemska.

-   Beograd, Srbija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na 58. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, Beograd, 12. - 16. maj 2014

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 58. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, ki bo potekal od 12. do 16. maja 2014 v Beogradu, Srbija.

  Ljubljana, 31. marec 2014 | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo na seminar »Ali ste pripravljeni na Kitajsko? Priložnosti in izzivi za slovenska SME podjetja na kitajskem trgu«

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in GZS v sodelovanju z EU SME Centrom v Pekingu vabimo slovenska podjetja na seminar »Ali ste pripravljeni na Kitajsko? Priložnosti in izzivi za slovenska SME podjetja na kitajskem trgu« ter one-to-one (individualne) konzultacije z go. Ludmilo Hyklovo, strokovnjakinjo pri EU SME Centru.

  Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Informativni dan - »Možnosti za financiranje malih in srednjih podjetij v programu Obzorje 2020 ter v programu COSME«

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije organizirata informativni dan - »Možnosti za financiranje malih in srednjih podjetij (MSP) v programu Obzorje 2020 (SME instrument) ter v programu COSME«, ki bo 28. marca 2014, od 10.00 ure dalje v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.