Skip to main content

Arhiv dogodkov 2019

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Nizozemska, Amsterdam | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, Amsterdam, Nizozemska, 19. - 21. november 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, ki bo potekal od 19. do 21. novembra 2019 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 1.594 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 16.000 poslovnih obiskovalcev.

  AMBIENT Ljubljana, Sejem pohištva in notranje opreme 2019, Gospodarsko razstavišče (Dvorana Galerija), Dunajska cesta 18, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Brezplačni posvet in okrogla miza - »Izzivi v lesarstvu« - TRENDI BIVANJA

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za lesarstvo, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Društvo lesarjev Slovenije, SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo skupaj z drugimi partnerji vas vabijo na posvet TRENDI BIVANJA in okroglo mizo Trendi bivanja - pogled slovenskih podjetji.

-   Köln, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, Köln, Nemčija, 5. - 9. oktober 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, ki bo potekal od 5. do 9. oktobra 2019 v Kölnu, Nemčija. Sejem ANUGA se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 7.405 razstavljavcev iz 107 držav, obiskalo pa ga je več kot 165.000 obiskovalcev.

  Modra dvorana celjskega sejmišča | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo podjetjem na mednarodno poslovno srečanje v okviru 52. MOS

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s partnerji Advantage Austria Ljubljana in mrežo zbornic New Alpe Adria ter Enterprise Europe Network organizira v okviru 52. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom: »Uspešno v Sloveniji«, ki bo potekalo v četrtek, 12. september 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.

  Celje, MOS | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo v programu Slovensko – kitajskega poslovnega foruma z organiziranimi b2b srečanji med podjetji in institucijami, 10. septembra 2019, od 15. do 18. ure v dvorani Celjanka v okviru 52. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju.

Javni poziv za udeležbo v programu Slovensko – kitajskega poslovnega foruma z organiziranimi b2b srečanji med podjetji in institucijami, 10. septembra 2019, od 15. do 18. ure v dvorani Celjanka v okviru 52. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju.

-   Francija, Pariz | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, Pariz, Francija, 6.-10. september 2019

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, ki bo potekal od 6. do 10. septembra 2019 v Parizu, Francija.

-   Ljubljana, GH Grand Hotel Union | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za slovenska podjetja za udeležbo na poslovnem forumu z b2b sestanki z jordanskimi podjetji, Ljubljana, 7. oktober 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v času od 6. do 9. oktobra 2019 izvajala program obiska jordanske gospodarske delegacije skupaj s partnersko organizacijo Jordan Europe Business Association (JEBA). 7. oktobra bomo organizirali Slovensko – jordanski poslovni forum od 14. do 17. ure v Stekleni dvorani GH Union. Po plenarnem delu bodo potekali b2b pogovori z manjšo pogostitvijo za udeležence poslovnega dogodka.

  Amsterdam, Nizozemska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo podjetjem za udeležbo na konferenci EUREKA - »Ustvarjanje ekosistemov za inovacije«

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirata izhodno gospodarsko delegacijo v Amsterdam, v okviru katere se bodo podjetja 5. septembra 2019 udeležila enodnevne konference EUREKA. Delegacijo bo vodil državni sekretar Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Aleš Cantarutti.

-   Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Predstavitev kitajskih podjetij iz Šanghaja v Sloveniji, Ljubljana

Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi po vrsti promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

-   Nemčija, Hannover | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, Hannover, Nemčija, 24. - 28. junij 2019 - ODPOVEDANO

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 24. do 28. junija 2019 v Hannovru, Nemčija. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 2.800 razstavljavcev, 370 start-up podjetij, obiskalo pa ga je 120.000 obiskovalcev.

-   Nemčija, Hannover | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup, Hannover, Nemčija, 24. - 28. junij 2019 - ODPOVEDANO

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 24. do 28. junija 2019 v Hannovru, Nemčija. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 2.800 razstavljavcev, 370 start-up podjetij, obiskalo pa ga je 120.000 obiskovalcev.

  Brdo pri Kranju | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Konferenca "Industrija prihodnosti"

V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi in političnimi dilemami in izzivi, predstavili dosežke in načrte industrijske politike. Vabimo vas, da se nam pridružite.

-   LR Kitajska, Ningbo | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za slovenska podjetja za udeležbo na gospodarski delegaciji v Ningbo, provinca Zheijang, Ljudska republika Kitajska, 8.–12. junij 2019

SPIRIT Slovenija bo v času od 8. junija do 12. junija 2019 v mednarodnem konferenčnem centru v Ningbo na Kitajskem, na podlagi izkazanega interesa podjetij, organizirala skupaj s kitajskim ministrstvom za trgovino (MOFCOM), Vlado Zheijang province in Vlado mesta Ningbo, udeležbo slovenskih podjetij v okviru gospodarske delegacije in nacionalnega paviljona.

-   Kopenhagen, Danska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo k udeležbi na dogodku 3daysofdesign in razstavi slovenskih izdelkov, 23.-25. maj 2019, Kopenhagen, Danska

Z namenom promocije in večje prepoznavnosti slovenskega oblikovanja in slovenskih proizvajalcev z visoko estetsko dovršenimi, ekskluzivnimi in visoko kakovostnimi izdelki na danskem trgu SPIRIT Slovenija, javna agencija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu pripravljamo od 23. do 25. maja 2019 v Kopenhagnu udeležbo slovenskih podjetij na 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem. Gre za visoko kakovostno razstavo izdelkov s področja vrhunskega oblikovanja, ki poteka že šestič zapored.

-   Nemčija, Stuttgart | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, Stuttgart, Nemčija, 21. - 24. maj 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, ki bo potekal od 21. do 24. maja 2019 v Stuttgartu, Nemčija. Sejem MOULDING EXPO se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 763 razstavljavcev iz 26 držav, obiskalo pa ga je 14.000 obiskovalcev.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, Milano, Italija, 6. - 9. maj 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, ki bo potekal od 6. do 9. maja 2019 v Milanu, Italija. Sejem TUTTOFOOD se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.800 razstavljavcev iz 40 držav, obiskalo pa ga je več kot 80.000 obiskovalcev iz 141 držav.

  GS Vlade, Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na seminarju Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg v Ruski federaciji, Ljubljana, 17. april 2019 - PRESTAVLJENO!

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira brezplačni seminar za slovenska podjetja "Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg" dne 17. aprila 2019 od 10. do 13. ure na Generalnem sekretariatu Vlade Republike Slovenije, Gregorčičeva 20, velika okrogla dvorana.

-   Hrvaška, Dubrovnik | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 8. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, Dubrovnik, 12. april 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Dubrovniku, ki bo potekal od 11. do 13. aprila 2019. V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 8. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, ob robu srečanja pa bo poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske. Organizatorja na hrvaški strani sta gospodarska zbornica in ministrstvo za gospodarstvo, podjetništvo in obrt.