Skip to main content

Arhiv dogodkov 2019

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Nemčija, Hannover | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, Hannover, Nemčija, 24. - 28. junij 2019 - ODPOVEDANO

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 24. do 28. junija 2019 v Hannovru, Nemčija. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 2.800 razstavljavcev, 370 start-up podjetij, obiskalo pa ga je 120.000 obiskovalcev.

-   Nemčija, Hannover | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup, Hannover, Nemčija, 24. - 28. junij 2019 - ODPOVEDANO

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 24. do 28. junija 2019 v Hannovru, Nemčija. V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 2.800 razstavljavcev, 370 start-up podjetij, obiskalo pa ga je 120.000 obiskovalcev.

  Brdo pri Kranju | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Konferenca "Industrija prihodnosti"

V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi in političnimi dilemami in izzivi, predstavili dosežke in načrte industrijske politike. Vabimo vas, da se nam pridružite.

-   LR Kitajska, Ningbo | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za slovenska podjetja za udeležbo na gospodarski delegaciji v Ningbo, provinca Zheijang, Ljudska republika Kitajska, 8.–12. junij 2019

SPIRIT Slovenija bo v času od 8. junija do 12. junija 2019 v mednarodnem konferenčnem centru v Ningbo na Kitajskem, na podlagi izkazanega interesa podjetij, organizirala skupaj s kitajskim ministrstvom za trgovino (MOFCOM), Vlado Zheijang province in Vlado mesta Ningbo, udeležbo slovenskih podjetij v okviru gospodarske delegacije in nacionalnega paviljona.

-   Kopenhagen, Danska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo k udeležbi na dogodku 3daysofdesign in razstavi slovenskih izdelkov, 23.-25. maj 2019, Kopenhagen, Danska

Z namenom promocije in večje prepoznavnosti slovenskega oblikovanja in slovenskih proizvajalcev z visoko estetsko dovršenimi, ekskluzivnimi in visoko kakovostnimi izdelki na danskem trgu SPIRIT Slovenija, javna agencija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu pripravljamo od 23. do 25. maja 2019 v Kopenhagnu udeležbo slovenskih podjetij na 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem. Gre za visoko kakovostno razstavo izdelkov s področja vrhunskega oblikovanja, ki poteka že šestič zapored.

-   Nemčija, Stuttgart | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, Stuttgart, Nemčija, 21. - 24. maj 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, ki bo potekal od 21. do 24. maja 2019 v Stuttgartu, Nemčija. Sejem MOULDING EXPO se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 763 razstavljavcev iz 26 držav, obiskalo pa ga je 14.000 obiskovalcev.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, Milano, Italija, 6. - 9. maj 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, ki bo potekal od 6. do 9. maja 2019 v Milanu, Italija. Sejem TUTTOFOOD se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.800 razstavljavcev iz 40 držav, obiskalo pa ga je več kot 80.000 obiskovalcev iz 141 držav.

  GS Vlade, Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na seminarju Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg v Ruski federaciji, Ljubljana, 17. april 2019 - PRESTAVLJENO!

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira brezplačni seminar za slovenska podjetja "Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg" dne 17. aprila 2019 od 10. do 13. ure na Generalnem sekretariatu Vlade Republike Slovenije, Gregorčičeva 20, velika okrogla dvorana.

-   Hrvaška, Dubrovnik | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 8. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, Dubrovnik, 12. april 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Dubrovniku, ki bo potekal od 11. do 13. aprila 2019. V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 8. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, ob robu srečanja pa bo poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske. Organizatorja na hrvaški strani sta gospodarska zbornica in ministrstvo za gospodarstvo, podjetništvo in obrt.