Skip to main content

Arhiv dogodkov 2019

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, Milano, Italija, 6. - 9. maj 2019

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, ki bo potekal od 6. do 9. maja 2019 v Milanu, Italija. Sejem TUTTOFOOD se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.800 razstavljavcev iz 40 držav, obiskalo pa ga je več kot 80.000 obiskovalcev iz 141 držav.

  GS Vlade, Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na seminarju Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg v Ruski federaciji, Ljubljana, 17. april 2019 - PRESTAVLJENO!

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira brezplačni seminar za slovenska podjetja "Kako poslovati z regijo Leningrad in mestom St. Peterburg" dne 17. aprila 2019 od 10. do 13. ure na Generalnem sekretariatu Vlade Republike Slovenije, Gregorčičeva 20, velika okrogla dvorana.

-   Hrvaška, Dubrovnik | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 8. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, Dubrovnik, 12. april 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Dubrovniku, ki bo potekal od 11. do 13. aprila 2019. V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 8. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, ob robu srečanja pa bo poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske. Organizatorja na hrvaški strani sta gospodarska zbornica in ministrstvo za gospodarstvo, podjetništvo in obrt.