Skip to main content

Vsi dogodki - Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Budimpešta, Madžarska | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 6. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, Budimpešta, 27. november 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira v času od 26. do 28. novembra 2017 udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Budimpešti. V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 6. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske ob robu katerega bo potekalo poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske. Organizatorji na madžarski strani so madžarska nacionalna trgovinska hiša - Hungarian National Trading House (MNKH), madžarska agencija za promocijo investicij - Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA), madžarska uvozno-izvozna banka - Export Bank Insurance (EXIM) ter kitajska banka - Bank of China.

  Ljubljanski grad, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Dan podjetništva 2017

GEA College - Fakulteta za podjetništvo tudi v letu 2017 organizira že tradicionalni dogodek Dan podjetništva, ki bo potekal v sklopu Evropskega tedna podjetništva. Partnerja dogodka sta javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

  Kongresni center Brdo pri Kranju | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Dan inovativnosti 2017 - »Priložnosti krožnega gospodarstva«

SPIRIT Slovenija sofinancira dogodek Dan inovativnosti, na katerem bodo predstavili dejanske priložnosti in možnosti, ki jih krožno gospodarstvo ponuja - od odpadkov do različnih materialov in tehnologij za različne namene (Napredni materiali, alternativni surovinski viri, napredne proizvodne tehnologije, nanotehnologije in biotehnologije).

-   Kranj, Novo mesto, Ljubljana, Celje, Ptuj, Nova Gorica in Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Izbori najboljših hitro rastočih podjetij - Gazela 2017

Gazela - izbor najboljših hitro rastočih slovenskih podjetij - se je uveljavil kot največji poslovni dogodek v Sloveniji, pa tudi kot motivacija za hitro rastoča majhna in srednje velika podjetja. ČAstna pokrovitelja dogodka sta javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospdoarski razvoj in tehnologijo.

-   v okviru 50. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Povabilo proizvajalcem industrijskih lesnih izdelkov in lesenih objektov za razstavljanje na 50. MOS v Celju od 12. do 17. 9. 2017

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija, v organizaciji Društva za zaščito lesa Slovenije, organizirata promocijsko razstavo ČAR LESA 2017, ki bo med 12. in 17. septembrom 2017 potekala v okviru 50. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju.

  v prostorih Mladinskega hotela Punkl, Ravne na Koroškem | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Vabilo na forum: Bivanje z lesom »SloWOODlife«

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Agencijo Lotos organizirajo forum »BIVANJE Z LESOM SloWOODlife«. Dogodek se bo odvijal v sredo, 21. junija 2017, v prostorih Mladinskega hotela Punkl (Ravne na Koroškem) s pričetkom ob 14. uri.

-   Salon uporabnih umetnosti, Glavni trg 1, Maribor | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij - »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOSTNIH VIDIKOV POSLOVANJA IN UPRAVLJANJA PODJETIJ«

Vabljeni na usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij z naslovom: »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOSTNIH VIDIKOV POSLOVANJA IN UPRAVLJANJA PODJETIJ«, ki bo potekalo 21., 22. in 23. junija 2017 v Salonu uporabnih umetnosti (Glavni trg 1) v Mariboru.