Skip to main content

Vsi dogodki - Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Ljubljana, Radisson Blu Plaza Hotel | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

7. FDI Summit Slovenia 2016

V torek, 6. decembra 2016, ob 15. uri bo v Radisson Blu Plaza Hotelu potekal že 7. FDI Summit Slovenia 2016, ki ga skupaj organizirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenia Times in Ekonomska fakulteta v Ljubljani. Letošnja tema bodo talenti, blaginja in konkurenčnost, kot ključni za privabljanje tujih investitorjev.

-   Italija, Milano | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinski sejemski nastop slovenskih podjetij na sejmu AF - L 'Artigiano in Fiera

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF- L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 3. do 11. decembra 2016 v Milanu, Italija. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo več kot 3.000 razstavljavcev iz 110 držav. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja domače in umetnostne obrti. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.artigianoinfiera.it.

-   Amsterdam, Nizozemska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METS – Marine Equipment Trade Show, Amsterdam, Nizozemska, 15. - 17. november 2016

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METS - Marine Equipment Trade Show, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2016 v Amsterdamu, Nizozemska. Zadnji rok za prejem prijave je petek, 12. februar 2016.

-   Praga, Češka | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na Kitajskem investicijskem forumu v Pragi, 15. novembra 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija med 14. in 16. novembrom 2016 organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na Kitajskem investicijskem forumu v Pragi. Zainteresirana podjetja ali institucije, ki poslujejo ali načrtujejo poslovanje s Kitajsko ali regijo CVE in imajo pripravljene investicijske projekte za poslovanje s podjetji iz Kitajske ali CVE lahko svoj interes izrazijo do vključno 14. oktobra 2016.

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ELECTRONICA, München, Nemčija, 8. - 11. november 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ELECTRONICA, ki bo potekal od 8. do 11. novembra 2016 v Münchnu, Nemčija. Sejem ELECTRONICA se odvija vsaki dve leti. Zadnji rok za prejem prijave je petek, 19. februar 2016.

-   Italija, Bologna | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SAIE Bologna building & construction, Bologna, Italija, 19. - 22. oktober 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SAIE Bologna building & construction, ki bo potekal od 19. - 22. oktobra 2016 v Bologni, Italiji. Sejem SAIE Bologna je namenjen predstavitvi izdelkov s področja lesnopredelovalne industrije.

-   Brno, Češka | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi na srečanju in sestankih s predstavniki trgovske mreže Brněnka, distributerji Rapo in Jaso in k udeležbi na mednarodnem poslovnem dogodku Fair4Food ob obisku ministra mag. Dejana Židana na Češkem, 18.- 20.10.2016, Brno, Češka

Z namenom promocije in prepoznavnosti slovenske živilsko-predelovalne industrije ter prodora slovenskih izdelkov in podjetij na tuje trge SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo RS za gospodarski razvoj in tehnologijo, Veleposlaništvo RS v Pragi in Ministrstvo RS za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Brno, Češka ob uradnem obisku ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejana Židana na Češkem.

-   Pariz, Francija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, Pariz, Francija, 16. - 20. oktober 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SIAL, ki bo potekal od 16. do 20. oktobra 2016 v Parizu, Francija. Sejem SIAL se odvija vsaki dve leti. Zadnji rok za prejem prijave je petek, 19. februar 2016.

-   London, Velika Britanija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu 100% DESIGN, London, Velika Britanija, 21. - 24. september 2016

Javna agencija Republike SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu 100% DESIGN, ki bo potekal od 21. do 24. septembra 2016 v Londonu, Velika Britanija. Zadnji rok za prejem prijave je petek, 5. februar 2016.

-   Avstrija, Celovec | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu International Wood Fair (Holzmesse), Celovec, Avstrija, 1. - 4. september 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu International Wood Fair (Holzmesse), ki bo potekal od 1. do 4. septembra 2016 v Celovcu, Avstriji. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja lesnopredelovalne industrije.

-   Vladimir, Ruska federacija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo podjetij na 4. mednarodnem in medregionalnem gospodarskem forumu ruske regije Vladimir v času od 27. do 28. maja 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z vlado regije Vladimir v Ruski federaciji organizira gospodarsko delegacijo, ki se bo udeležila 4. mednarodnega in medregionalnega gospodarskega foruma v mestu Vladimir, in sicer v času od 27. do 28. maja 2016.

-   Winnipeg, Kanada | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo za udeležbo v izhodni gospodarski delegaciji v Winnipeg, Kanada, 25. - 27. 5. 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo tudi v letu 2016 nadaljevala z organizacijo gospodarskih delegacij, v okviru katerih bodo slovenska podjetja imela možnost udeležbe na gospodarskih forumih FUTURALLIA. Prvi tovrstni dogodek, ki ga organiziramo letos je tridnevni mednarodni poslovni forum CENTRALLIA 2016 in bo potekal od 25. do 27. maja 2016 v Kanadi. Podjetja se lahko prijavijo do vključno 10. marca 2016.

  Ljubljana, Generalni sekretariat Vlade RS | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Seminar Kako poslovati z regijo Vladimir v Ruski federaciji

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira seminar »Kako poslovati z regijo Vladimir v Ruski federaciji«, za podjetja, ki bi se želela udeležiti gospodarske delegacije v omenjeno regijo. Na dogodku, ki bo 19. 5. 2016, od 13. ure dalje, potekal na Generalnem sekretariatu Vlade RS, bo Aleksandr Borisovič Lobakov, namestnik Guvernerja regije ter vodja predstavništva administracije regije pri Vladi Ruske federacije, predstavil poslovno okolje in investicijske priložnosti v regiji Vladimir.

-   Hannover, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, Hannover, Nemčija, 14. - 18. marec 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 14. do 18. marca 2016 v nemškem Hannovru. Podjetja lahko prijavo za predstavitev na sejmu pošljejo najkasneje do petka, 29. januarja 2016.