Skip to main content

Vsi dogodki - Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Gospodarsko arhitekturni forum 03

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vabita v sodelovanju z Zavodom Big, Kreativnim centrom za les, Univerzo na Primorskem in Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana na Gospodarsko arhitekturni forum 03 na temo mala lesena turistična arhitektura z izjemno zasedbo mednarodno uveljavljenih arhitektov, ki bo potekal v sredo, 16. novembra 2016, ob 18. uri v Mestu oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana.

  velika sejna dvorana Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Kotnikova 5 (2. nadstropje), Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Vabilo na informativni dan za Javni razpis za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017 »SIO 2016-2017«

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi vse potencialne prijavitelje na informativni dan glede Javnega razpisa za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017 »SIO 2016-2017«, ki bo organiziran v ponedeljek, 14. novembra 2016, ob 9. uri, v veliki sejni dvorani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Kotnikova 5, 2. nadstropje, Ljubljana.

  Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Kreativni tiri 03

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vas vabita na brezplačno delavnico "Kreativni tiri 03", ki bo 21. oktobra 2016, ob 17. uri v Mestu oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana. Delavnico oranizirata v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana in ostalimi partnerji.

  Maribor, Mestna občina Maribor | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Brezplačno izobraževanje in delavnica na temo managementa mestnih središč v Mariboru

Mestna občina Maribor v sodelovanju z Zavodom Koper Otok in Mestno občino Koper ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT, vabi zainteresirane podjetnike, trgovce, gostince in druge deležnike iz mestnega jedra na izobraževanje-delavnico na temo managementa mestnih središč.

  Krško, Mestni muzej Krško | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Brezplačno izobraževanje in delavnica na temo managementa mestnih središč v Krškem

Občina Krško v sodelovanju z Zavodom Koper Otok in Mestno občino Koper ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT Slovenija, vabi zainteresirane podjetnike, trgovce, gostince in druge deležnike iz mestnega jedra na izobraževanje-delavnico na temo managementa mestnih središč.

  Kamnik | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Brezplačno izobraževanje in delavnica na temo managementa mestnih središč v Kamniku

Zavod za turizem in šport v Občini Kamnik v sodelovanju z Zavodom Koper Otok in Mestno občino Koper ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT, vabi zainteresirane podjetnike, trgovce, gostince in druge deležnike iz mestnega jedra na izobraževanje-delavnico na temo managementa mestnih središč.

  Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, 1000 Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Kreativni tiri 02

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi na brezplačno delavnico: Kreativni tiri 02, ki bo potekala 21. junija 2016, ob 18. uri v Ljubljani (Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana).

  v Mestu oblikovanja Slovenija, na Dunajski cesti 123 v Ljubljani | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Gospodarsko arhitekturni forum 01, razstava in podelitev nagrad Hiše Awards

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vabita v sodelovanju z Zavodom Big, Kreativnim centrom za les, Univerzo na Primorskem in Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana na prvi Gospodarsko arhitekturni forum o lesenih hišah z izjemno zasedbo mednarodno uveljavljenih arhitektov, ki bo potekal 16. junija 2016 v Ljubljani.

  Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Big Branding 2016: Znamke z roba

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vas vabita na brezplačni dogodek z naslovom: »Znamke z roba«, ki jo 26. maja 2016, ob 17:00 uri v Ljubljani organizirata v sodelovanju z Univerzo na Primorskem, Kreativnim centrom za les in ostalimi partnerji.

  Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

»Kreativni tiri 01«

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vas vabita 11. maja 2016 na brezplačno delavnico »Kreativni tiri 01«, ki jo organizirata v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana in ostalimi partnerji.

-   Cankarjev dom, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Čar lesa 2016

Vljudno vabljeni na odprtje razstave Čar lesa v Cankarjev dom v ponedeljek 9. maja 2016, ob 12 uri. Razstavo bo odprl gospod Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo. Razstava bo v Cankarjevem domu potekala od 9. do 15. maja.

  Festivalna dvorana (vhod s strani Pionirskega doma, Vilharjeva cesta 11, Ljubljana) | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Vabilo na razglasitev rezultatov ocenjevanj in podelitev priznanj PRSPO za leto 2015

Vabljeni v torek, 12. aprila 2016, ob 17.00 uri v Festivalno dvorano (vhod s strani Pionirskega doma, Vilharjeva cesta 11, Ljubljana) na novinarsko konferenco, kjer bodo prvič razglašeni rezultati ocenjevanja v postopku za priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2015 ter s strani ministra g. Zdravka Počivalška, predsednika Odbora PRSPO podane tudi koristi modela EFQM za organizacije in ukrepi Vlade RS za povečanje konkurenčnosti ter izboljšanje poslovnega okolja.

  Kongresni center Portus, hotel Slovenija, Portorož | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Brezplačni dogodek - »Koristi modela odličnega vodenja v slovenskih organizacijah«

Brezplačni dogodek z naslovom: »Koristi modela odličnega vodenja v slovenskih organizacijah«, ki bo potekal v okviru 35. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Trajnostna organizacija«, v četrtek, dne, 17. marca 2016, od 9. do 12. ure v Kongresnem centru Portus, hotel Slovenija, Portorož.