Skip to main content

Vsi dogodki - Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Klub Cankarjevega doma, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Največja konferenca na področju trajnostne gradnje in nepremičnin - »PRILOŽNOSTI V TRAJNOSTNEM GRADBENIŠTVU«

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z ODPRTIMI HIŠAMI SLOVENIJE ter ostalimi partnerji organizira največjo konferenco na področju trajnostne gradnje in nepremičnin. V okviru konference, ki bo potekala 5. novembra 2015 v Ljubljani bodo v dopoldanskem delu potekala predavanja in predstavitve, popoldanski del pa bo namenjen ogledu in predstavitvi dobrih praks na treh izbranih lokacijah.

  Mesto oblikovanja Slovenija (nekdanja tiskarna Mladinska knjiga), Dunajska cesta 123, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Predavanje in okrogla miza: "Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji"

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji organizira predavanje in okroglo mizo z naslovom: »Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji«. Dogodek bo potekal 22. oktobra 2015, med 16.00 in 18.00 uro v Ljubljani.


  v hotelu City, Ulica Kneza Koclja 22, Maribor | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

3. konferenca ženske podjetnosti - »Po stopnicah do uspeha«

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico organizira 3. konferenco ženske podjetnosti »Po stopnicah do uspeha«, ki bo potekala v sredo, 21. oktobra 2015, ob 9.00 uri v hotelu City, Ulica Kneza Koclja 22, Maribor. S temo letošnje konference bomo skozi osebne izkušnje gostij osvetlile raznolike elemente, ki so njihovo merilo uspeha ter skozi pogovore iskale lastno vrednost uspeha.


-   Maribor, Slomškov trg 15, Rektorat Univerze v Mariboru | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Vabljeni na 10. Mednarodno konferenco o družbeni odgovornosti

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti - IRDO vabi na 10. IRDO mednarodno konferenco o družbeni odgovornosti, ki bo potekala 18. in 19. marca 2015 v Mariboru. Agencja SPIRIT Slovenija bo drugi dan konference sodelovala s plenarnim predavanjem o slovenski izkušnji trajnostnega podjetništva s širšimi družbenimi učinki.