Skip to main content

Vsi dogodki - Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Cankarjev dom, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

9. Slovenski forum inovacij

SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo tudi letos organizira že deveto nacionalno prireditev 9. Slovenski forum inovacij, kjer bodo predstavljeni inovativni izdelki, storitve in poslovni modeli Dogodek bo 12. in 13. novembra 2014 v Cankarjem domu v Ljubljani.

-   po Sloveniji | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Evropski teden podjetništva 2014

Letošnji Evropski teden podjetništva, že šesti po vrsti, se bo odvijal med 29. septembrom in 5. oktobrom 2014 in bo tako kot lani namenjen tako tistim, ki se šele odločajo za podjetništvo, kot obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem. Evropska komisija je v ta namen pripravila spletni portal namenjen promociji podjetniških dogodkov za celo Evropsko unijo, skupaj z pridruženimi članicami.

  Celje / 47. Mednarodni obrtni sejem, modra dvorana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

SPIRIT vabi na dogodek v okviru sejma MOS - »Podjetniške spodbude za nastajanje, rast in razvoj podjetij«

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirata v okviru 47. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju dogodek namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem z naslovom: “PODJETNIŠKE SPODBUDE ZA NASTAJANJE, RAST IN RAZVOJ PODJETIJ”.

  Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Informativni dan - »Možnosti za financiranje malih in srednjih podjetij v programu Obzorje 2020 ter v programu COSME«

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije organizirata informativni dan - »Možnosti za financiranje malih in srednjih podjetij (MSP) v programu Obzorje 2020 (SME instrument) ter v programu COSME«, ki bo 28. marca 2014, od 10.00 ure dalje v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.