Skip to main content

Vsi dogodki - Turizem

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

- | Turizem

ITB Asia 2013

Več informacij o sejmu je na spletni strani www.itb-asia.com Udeležba na sejmu ITB Asia je brezplačna, saj smo za udeležbo na tem sejmu pridobili sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Prijav ne sprejemamo več, ker so vsa mesta že zasedena. Več informacij je v priponki.

- | Turizem

JATA Travel Showcase

Več informacij o turistični borzi JATA Travel Showcase lahko najdete na spletni strani http://jata-jts.jp Udeležba na sejmu JATA je brezplačna, saj smo za udeležbo na tem sejmu pridobili sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Rok za prijavo je 12. marec 2013 oziroma do zapolnitve prosti...

  Friedrichshafn | Turizem

Eurobike - Holiday on Bike 2013

Eurobike v Friedrichshafnu je svetovno srečevališče mednarodne kolesarske scene. Gre za odlično kombinacijo najrazličnejših kolesarskih produktov in močnega podpornega programa za kolesarske strokovnjake z vseh kontinentov.

- | Turizem

RDA Köln 2013

RDA mednarodno avtobusno turistično združenje je največja evropska krovna organizacija za avtobusno turistično industrijo. Včlanjenih je približno 3.000 podjetij iz 40-ih držav.

  Ljubljana | Turizem

Osnovno usposabljanje STIP za skrbnike

Komu je usposabljanje namenjeno? Osnovno usposabljanje je namenjeno osvežitvi znanja obstoječim članom ter novim članom z veljavno Pogodbo o vključitvi na portal www.Slovenia.info.

-   Frankfurt | Turizem

IMEX Frankfurt 2013

IMEX - The Worldwide Exhibition for Incentive Travel, Meetings and Events je eden najpomembnejših dogodkov s področja poslovnega turizma in je odlična priložnost za vašo predstavitev najširši javnosti.

  Piran | Turizem

Vabilo na dogodek Piran pedalira

Kolesarski klub Piran pod okriljem Občine Piran v soboto, 18. maja 2013, ob 10. uri vabi na mestni kolesarski izziv Piran pedalira. Dogodek je namenjen vsem kolesarjem, ki želijo srednjeveško obmorsko mestece odkriti na drugačen način.

-   Šentrupert | Turizem

Konferenca Energetsko učinkovite lokalne skupnosti

Vabljeni na Konferenco Energetsko učinkovite lokalne skupnosti Šentrupert – energetsko najbolj učinkovita občina v letu 2012 v četrtek in petek, 16. in 17. maja 2013, v Šentrupertu v Deželi kozolcev«.

-   Dubaj | Turizem

Arabian Travel Market - Dubaj - 2013

Arabina Travel Market je najpomembnejši dogodek turistične stroke na Bližnjem vzhodu. V letu 2012 je beležil 8% rast glede na prejšnje leto.

  Ljubljana | Turizem

Usposabljanje STIP za GIS tematske poti - zemljevide

Kakšen opis poti (tematske, pohodne, kolesarske...) si želite? a) pot1 b) pot2 Če ste izbrali odgovor b) potem se nam pridružite, da vam pokažemo kako na enostaven način to narediti! Kaj bomo na usposabljanju počeli in komu je namenjeno?

-   Peking | Turizem

Sejem COTTM 2013

Sejem COTTM se bo letos odvijal na novi lokaciji in sicer v prostorih National Agricultural Exhibition Centra. Udeležba na sejmu COTTM je brezplačna, saj smo za udeležbo na tem sejmu pridobili sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Prijav ne sprejemamo več, ker so vsa mesta že zapolnjen...

-   Dunaj | Turizem

Argus Bike Festival 2013

Argus Bike Festival bo kot vsako leto potekal v središču Dunaja, natančneje pred Mestno hišo (Rathaus). Je edinstven dogodek in odlična priložnost za predstavitev kolesarske turistične ponudbe.

  Ljubljana | Turizem

Osnovno usposabljanje STIP za skrbnike

Komu je usposabljanje namenjeno? Osnovno usposabljanje je namenjeno osvežitvi znanja obstoječim članom ter novim članom z veljavno Pogodbo o vključitvi na portal www.Slovenia.info.

  Dunaj | Turizem

Workshop Dunaj 2013

Vabimo vas na workshop na Dunaju, ki bo 18. marca 2013 v Marriott hotelu. Predvideni program: 16.00-17.00 priprave razstavljavcev 17.00–19.30 workshop 19.30 pozdrav s kratko predstavitvijo novosti in žrebanjem nagrad Za morebitne težave pri izpolnjevanju e-prijavnice se lahko obrnete na ga. Nuško ...

- | Turizem

ITB - Internationale Tourismus Börze Berlin 2013

Internationale Tourismus Börse je po velikosti in pomembnosti v samem vrhu svetovnih borz in sejmov. ITB zagotavlja najpomembnejše poslovne kontakte in srečanja s pravimi podjetji za razvoj partnerstev.

-   München | Turizem

F.R.E.E München 2013

F.RE.E. (nekdanji C.B.R.) je največji sejem za rekreacijo in potovanja v južni Nemčiji. V letu 2012 se je na 70.000 m2 predstavilo 1.200 razstavljavcev iz 50 držav.

-   Milano | Turizem

BIT - Borsa Internazionale del Turismo 2013

Borza Internationale del Turismo je največja poslovna borza na italijanskem tržišču. Na 86.00 m2 se bo predstavilo preko 2.000 turističnih ponudnikov iz več kot 120 držav. Borza BIT Milano poteka v 6 paviljonih s tremi tematskimi sklopi: Italija, Svet in turistični ponudniki (tour operaterji, turis...

  Ljubljana | Turizem

Usposabljanje STIP osnovno - 14.2.2013

Komu je usposabljanje namenjeno? Osnovno usposabljanje je namenjeno osvežitvi znanja obstoječim članom ter novim članom z veljavno Pogodbo o vključitvi na portal www.Slovenia.info.

- | Turizem

Wiets en Wandelbeurs 2013

GIZ POHODNIŠTVO IN KOLESARJENJE Organizator sejemskega nastopa je GIZ Pohodništvo in kolesarjenje , zato vas prosimo, da se za prijavo in dodatne informacije obrnete neposredno na GIZ.

-   Praga | Turizem

Holiday World Praga 2013

V letu 2012 je bilo na sejmu Holiday World Praga na skupno 20.000 m2 razstavne površine prisotno 725 podjetij iz 47 držav.

-   Tel Aviv | Turizem

Sejem IMTM 2013, Tel Aviv, Izrael

Sejem International Mediterranean Tourism Market (IMTM) - 5.-6. februar 2013 velikost stojnice: 42 m2 (polovica Slovenija, polovica Hrvaška) Tudi v letu 2013 se bo nadaljevala promocija na sejmu v Tel Avivu skupaj s Hrvaško nacionalno turistično organizacijo.

- | Turizem

Ferien - Vital - Heirat - Air 2013

SSNZ Organizator sejemskega nastopa je Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč , zato vas prosimo, da se za prijavo in dodatne informacije obrnete neposredno na skupnost.

-   Brussel | Turizem

Vakantiesalon - Brussels Holiday Fair 2013

Brussels Holiday Fair je najpomembnejši turistični sejem v Belgiji in velikan med evropskimi sejmi. Sejem je vsako leto bolj uspešen in priljbljen, od leta 2004 se je obisk povečal za 44 %, število razstavljalcev pa za okoli 30 %.

-   Madrid | Turizem

FITUR - Feria Internacional de Turismo 2013

33. Fitur Madrid je ena izmed največjih poslovnih borz v mednarodni turistični industriji. Odlikuje jo veliko število potencialnih poslovnih partnerjev za generiranje novih stikov.

-   Dunaj | Turizem

Ferienmesse Dunaj 2013

Od 10.1.2013 do 13.1.2013 Sejma Ferienmesse Dunaj se zaradi njegove bližine in uspešnosti predstavitve vsakoletno udeleži veliko število razstavljavcev. Sejem je namenjen počitnicam, potovanju in je vodilni za javnost odprti turistični sejem v Avstriji.

-   Benelux | Turizem

Vakantiebeurs Utrecht 2013

Vakantiebeurs je največji sejem v Beneluxu. V letu 2012 je sejem obiskalo 126.500 obiskovalcev poslovne in splošne javnosti. Predstavilo pa se je 1400 razstavljalcev iz celega sveta.