Skip to main content

Konferenca "Industrija prihodnosti"

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: Brdo pri Kranju

V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi in političnimi dilemami in izzivi, predstavili dosežke in načrte industrijske politike. Vabimo vas, da se nam pridružite.

Industrija v Sloveniji predstavlja gonilo rasti, inovacij in zaposlovanja.  V industriji in z njo povezanih storitvah je polovica vseh delovnih mest, več regij v Sloveniji je življenjsko odvisnih od poslovanja industrijskih podjetij.  Večino izvoza in v njem ustvarjene dodane vrednosti ustvarijo industrijska podjetja.

Dolgoletna industrijska tradicija je vzdržala krize in šoke zadnjih trideset let. Danes se industrijska podjetja soočajo z novimi izzivi – inovativnost, digitalizacija, Industrija 4.0, okoljske spremembe, globalizacija, omejenost surovin, novi materiali, novi poslovni modeli.

Z nami na konferenci bodo predstavniki slovenske industrije, politike, institucij znanja, predstavniki Evropske komisije, z nami bodite tudi vi. Skupaj bomo odmevneje sporočili: Slovenska industrija je prihodnost Slovenije.Zavedamo se svoje odgovornosti in verjamemo, da smo sposobni sprejeti izzive sodobnega razvoja.

Program konference

Kdaj: 12. junij 2019, ob 9.00

Kje: Kongresni center Brdo pri Kranju

Udeležba na konferenci je brezplačna, prijava pa je obvezna, do 7. junija.
Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj 3 dni pred dogodkom. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 50,00 EUR + ddv / osebo. Odjavo lahko pošljete na e-naslov kaja.konda@gzs.si.