Skip to main content

Predstavitev sistema SPOT v kampanji "EU projekt, moj projekt 2019"

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: razni kraji po Sloveniji

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas obvešča, da v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo (MJU) in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), v okviru kampanje EU projekt, moj projekt 2019, predstavljamo tudi sistem SPOT.

V času kampanje, ki bo potekala med 11. in 18. majem 2019, bodo točke SPOT Svetovanje po Sloveniji organizirale različne brezplačne dogodke: usposabljanja, predstavitve in delavnice s podjetniškimi vsebinami.

Več informacij o dogodkih in možnostih prijave najdete na spodnjih povezavah, kjer lahko tudi oddate svoj glas:

MJU in MGRT pa bosta celoten sistem SPOT predstavljala na treh lokacijah:

  • 13. maj 2019, Upravna enota Koper
  • 15. maj 2019, Upravna enota Maribor in
  • 15. maj 2019, Upravna enota Celje.

Predstavitve bodo potekale na stojnici, kjer bomo obiskovalce seznanili s sistemom SPOT, Slovenska poslovna točka in predstavili brezplačne storitve, ki jih ponuja Portal SPOT (e-VEM) za poslovne subjekte.

Vabljeni k ogledu vseh SPOT dogodkov iz različnih regij na povezavi: http://eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moj-projekt-2019-glasovanje.

Na povezavi lahko z oddajo svojega glasu do 15. aprila 2019 pomagate izbrati projekt, ki bo postal naj dogodek kampanje in se bo tudi z vašo pomočjo predstavil s še bolj pestrim programom. Svoj glas lahko posameznemu dogodku oddate vsak dan enkrat.